MY SKIN´S NEW BESTFRIEND

Inneholder sponsede produkter

Selv om hudpleie er noe jeg bryr meg om hele året, setter jeg et større fokus på det nå som sommeren er her. Grunnen til dette er fordi jeg ikke går med like mye sminke som vanlig og er derfor ekstra opptatt av at huden skal være flawless og ikke minst glødende. Jeg er også en person som soler seg veldig mye og trenger derfor mye fuktighet i løpet av hele dagen for å unngå at huden skal flasse eller miste bronze fargen. Tro det eller ei, men av erfaring så holder fargen seg mye finere og lenger ved å smøre huden med kremer som gir godt med fuktighet. Jeg fikk tilsendt Day Wear serien fra Estēe Lauder og girl...... hele serien er så sinnsykt bra! Å skrive dette blogginlegget er ikke en del av samarbeidet, men jeg vet at veldig mange sliter med å finne de perfekte kremene og måtte derfor dele denne serien med dere fordi jeg ble så fornøyd. Jeg har da testet øyekremen, hudkremen og Sheer Tint Release kremen som skal gi fuktighet samt jevne ut hudtonen. Alle produktene er så refreshing, fuktighetsgivende og inneholder SPF 15 og passer derfor perfekt for disse sommerdagene.

Kremene er egnet til tørr hud, men jeg har en normal/kombinert hud og ble fortsatt veldig fornøyd med resultatet. Jeg likte veldig godt at øyekremen var mer som en gel-cream, noe som gjør den ekstra lett og forfriskende. Jeg hørte også veldig mye om Sheer Tint Release kremen før jeg fikk testet den selv og mener også at den er veldig god - passer perfekt til reiser og dager hvor man egentlig vil holde det naturlig og glødende. Et hot sommertips fra meg blir garantert denne serien her!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Can we just talk about all that glow you giving us? Dayum <3
nouw.com/namini
lailan
lailan,
Elsk elsk elsk elsk😍
nouw.com/lailan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa