MITT HEMMELIGE STED.

Litt utenfor Oslo ligger det en liten perle som betyr mye for meg – et sted som jeg alltid drar til når jeg trenger ro i sjelen. Jeg tok turen dit i går etter eksamen og det var perfekt timing. Pappa vet godt hvor mye dette stedet betyr for meg og vi kjørte derfor dit - ”Skal vi til gruven?” sa han.

Det er digg å ha sin «egen» plass å rømme til. Et sted som ikke så alt for mange vet om og som alltid er like vakkert, uansett når tid man drar dit. Jeg legger alltid ut noen bilder når jeg er der, men sier aldri hvor jeg befinner meg, selv om utrolig mange spør. Selv om jeg aldri svarer på dette spørsmålet så vil jeg gjøre det denne gangen – for jeg ser så mange av dere som virkelig har lyst til å ta turen din.

Om du liker skog, hvit strender, vakker natur og vakre steiner å samle på så anbefaler jeg deg til å ta turen til Spro gruven som ligger på Nesodden.

Du kommer dit ved å ta Nesoddbåten B10 fra Aker brygge og deretter bussen 575 Fagerstrand. Du går av på Nordre Spro og følger deretter en sti. Det kan være litt vanskelig å finne frem, men man kan alltid spørre de hyggelige beboerne på Nesodden om litt hjelp.

Håper de av dere som har spurt om dette stedet tar turen dit – for jeg får utrolig mye glede av å være her og håper dere vil oppleve det samme. Det tok meg bare 3 år før jeg fortalte dere om hvor dette er, men det er bedre sent enn aldri, eller hva?

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Så herlig av deg å dele! Må få tatt turen innom, høres fantastisk ut <3
nouw.com/namini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa