KLOKKEN ER MANDAG

06:30
Alarmen ringer og tanken på at jeg har mye å gjøre tvinger meg opp. Jeg kan ikke huske sist jeg ikke slumret alarmen. Jeg setter meg opp og begynner å se gjennom viktige samtaler fra dagen før. Jeg har et stort prosjekt på gang og det er flere brikker som må falle på plass. I dag måtte jeg opp for å jobbe med egne saker før jeg skulle gå over til min egentlige jobb, men sånn får det bare være.

07:00
Jeg hopper i dusjen noe som i det siste er en liten forskningsprosess i seg selv, haha. Jeg tester noen nye hårprodukter for å komme med en review til dere. Jeg håper jeg en dag kan finne de perfekte hårpleieproduktene for mitt hår, for jeg begynner faktisk å bli litt lei. Så langt er jeg fornøyd.

07:20
Jeg hopper ut av dusjen, inn i min digge morgenkåpe og lager meg en digg og varm kopp med Anis før jeg setter meg ned for å gjøre meg klar for dagen. Å fikse seg på morgenen er faktisk noe jeg nyter og jeg liker å ha god tid. Jeg påfører en look som passer for både kontoret og en shoot jeg skal ha senere.

07:50
Det er tid for frokost og jeg lager meg avocado toast for å kickstarte dagen. knekkebrød, Philadelphia, Avocado, olivenolje, salt, pepper og cherry tomater – den kombinasjonen er bare helt fantastisk og skuffer aldri.

08:00
Jeg tar med meg frokosten, setter meg i kjøkkenkroken og tar frem PC´en for å jobbe litt. I dag har jeg hjemmekontor frem til klokken 12. Vi har fått nytt kontor og skal flytte dit i dag og ting må derfor ta plass på jobbfronten også. Mandag er en stor planleggingsdag for meg når det kommer til jobben min og jeg tar frem boken min og begynner å skrive ned alt jeg må få på plass og gjøre hver dag i løpet av denne uken.

09:34
Jeg får en melding om at planene er endret og at hele dagen blir hjemmekontor. Jeg begynner å gjøre om på min egen plan og bestemmer for å utnytte dagen godt. Istedenfor å være hjemme vil jeg heller ut til butikkene i byen for å skape et kreativt og morsomt innhold for kanalene jeg jobber med. Før det er det fortsatt en del ting som må gjøres og jeg lager meg enda en ny kopp med Anis – jeg er helt hekta.

14:25
Setter kursen mot byen. Føler jeg trenger å komme meg litt ut og er glad jeg kan jobbe forskjellige steder. Jeg føler også for en god og varm kopp kaffe – så jeg stikker innom kiosken før jeg setter meg på banen og fortsetter arbeidsdagen.

16:12
Hopper på linje 2 igjen. Nå skal jeg hjem etter en effektiv dag for å hvile litt før de neste linjene på «to do» listen min skal krysses ut.

16:17
«Fotball idag. Hvem r med?» sender jeg til gruppe chatten. Jeg savner å spille fotball. Det var hele livet mitt for noen år tilbake - morsomt hvordan ting endret seg. Samtidig lurer jeg litt på hvorfor jeg spør folk om å spille fotball når jeg egentlig ikke har tid?

16:25
Jeg sitter fortsatt på banen og Shine av Meek Mill har gått på repeat hele veien. Ingen har svart på meldingen min og jeg er lowkey glad for det.

16:37
Jeg går av på Tveita og stikker innom postkontoret for å returnere en jakke. Det var crap kvalitet. Første gang jeg returnerer noe gjennom posten og jeg blir pissed fordi de ikke vil gi meg teip.

16:50
Hjemme igjen - for noen få minutter i hvert fall. Jeg tar kjapt frem mac´en og begynner å skrive en tekst jeg må få gjort ferdig før i morgen. Det er mye som surrer rundt i tankene for tiden og spesielt er det et prosjekt jeg setter alt fokuset mot nå. Det må bli akkurat slik jeg ser det for meg.

17:40
Det er tid for Outfit bilder og denne gangen vil jeg ikke helt ned til andre siden av byen for å knipse noen bilder.
Hooden er fin den også – på sin helt egen måte.

18:12
Jeg er hjemme igjen og nå skal jeg slappe av, lage en digg middag, få på en sheet mask og ta igjen episodene jeg har igjen av Power.


Ha fortsatt en fin mandag babes.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Herlig innlegg! Litt poetisk om jeg får si det på den måten🖤
nouw.com/namini
Lilly
Lilly,
Digget dette innlegget du må ha fler av sånne😍😍😍❤️❤️❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa