"Du må fly, Anna"

Målet var alltid å oppnå sikkerhet – det er det vi alle jobber oss opp mot.

Du vet, sikker fremtid.

Ofte sitter jeg med en frykt om at ting har gått for fort. Som om tiden har tvunget meg til å løpe forbi mine egne tanker og drømmer uten noen bremser montert. Som om tiden har truet meg til å tenke innenfor fire vegger og gravert et bilde av hvordan ”den riktige veien” ser ut i hver eneste hjernecelle og hvert eneste hjerteslag.

For det er først nå jeg skjønner hva som kommer som et resultat av sikkerhet og med en gang du smaker en bit av det, er det ikke lett å slippe taket – for det var jo det jeg ønsket meg og målet er jo endelig oppfylt.

Men hva er det jeg egentlig vil? Det har vært en evig kamp mellom meg og Anna og jeg har klart å bli min største venn og fiende. Gud sa jo at man skal elske sin fiende, så sånn sett har jeg hørt på han. Spørsmålet er bare om når jeg skal høre på meg selv – helt rent, uten filter og frykt. For selv om jeg bør være mett, har jeg aldri vært så sulten og selv om jeg har oppnådd sikkerhet, har jeg aldri vært så usikker.

”Du må fly, Anna. Du har ingenting å miste”, sa mamma til meg og jeg står fortsatt foran stupet og venter bare på å hoppe. Denne gangen uten sikkerhet – for jeg kan det med å heve vingene, men å hoppe har jeg aldri prøvd.

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Lina Kamil
Lina Kamil,
Vakkert skrevet!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa