En unik shoppingopplevelse

(I samarbeid med KICKS)

Gårsdagen var en fest! Som jeg fortalte dere så var jeg og noen andre bloggere på Kicks Glasmagasinet for å mingle litt med kunder og dele både inpirasjon og tips. Det var en vellykket og utrolig hyggelig åpning. Takk til alle som tok turen ♡

Denne Flagship butikken er en egen verden i seg selv. Det er ikke en vanlig kosmetikk butikk, men et sted hvor det bobler av inspirasjon. Et sted du kan dra til om du trenger sminke av den beste kvaliteten og behandlinger hvis du føler for å være extraaa.

Du finner prestisje-merker som Jo Malone, La Mer, Frédéric Malle, By Terry, Bobbi Brown, Laura Mercier og Hermès sammen med kontemporære merker som Buxom, Smashbox, Urban Decay, Anastasia Beverly Hills og LH Cosmetics. Disse merkene er også tilgjengelig på kicks.no. Det er et skjønnhetspalass der du får en helhetsopplevelse for alle sanser, samtidig som det digitale og fysiske møtes. En helt unik shoppingopplevelse.

Du finner også ulike stasjoner for ulike behandlinger spredt i butikken som:

- Nail bar

- Brow bar

- Skincare lab

- Makeup studio

- Behandlingsrom


Bildedryss

Jeg anbefaler alle om å ta turen innom KICKS på Glasmagasinet idag! Det er siste dagen med 20% på absolutt ALT i butikken. En perfekt anledning til å bytte ut litt ting i sminkebagen og adde litt høstfarger til sminkesamlingen din. Om du ikke har muligheten til å dra til butikken så slapp av, for jeg har en kode til deg som gir deg det samme tilbudet!

Bruk koden KICKSFLAGSHIP for å få 20% når du handler på WWW.KICKS.NO.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Elmira
Elmira,
Superkos å besøke deg, vennen <3
annarasmia
annarasmia,
Var utrolig hyggelig at du stakk innom, fineste Elmira ❤️
nouw.com/annarasmia
Nana
Nana,
🌹❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa