WRIST CANDY

In cooperation with Waldor & Co

Klokker er noe jeg aldri kan gå uten – jeg føler meg naken uten en klokke rundt håndleddet og slik har det vært helt siden mamma kjøpte min aller første rosa klokke til meg. Enten om man bruker uret som et vakkert tilbehør eller til å kunne holde oversikt over tiden synes jeg det er et veldig unikt smykke som skiller seg ut fra alt annet. Jeg føler også en klokke sier mye om en person og ens stil. Alt fra farge, modell, størrelse og i det hele tatt om de bruker en klokke eller ikke – det er faktisk ting jeg legger merke til når jeg møter på nye folk.

Som alle andre ting jeg har liggende, har jeg også en favoritt klokke blant hele samlingen min. Den er veldig maskulin, synlig og selvfølgelig i gull. Jeg fikk den av mamma og pappa etter at jeg ble ferdig med VGS og bruker den fortsatt hver eneste dag. Jeg går med andre ord aldri lei den og fant egentlig ikke noen andre klokker som klarte å erstatte den. Uansett hvor mye man liker et smykke er det godt med litt variasjon også. Jeg startet derfor jakten på en ny klokke som skulle matche med både stilen og personligheten min og landet derfor på Imperial 40 Amalfi fra Waldor Watches.

Jeg liker at klokkene mine har et preg av maskulinitet og at de skal være litt store, men samtidig kle et feminint håndledd, hvis du skjønner? Jeg er ikke så glad i søte små klokker, men foretrekker heller at de skal være litt statement. Valget ble da en råkul unisex klokke i gull.

Waldor Watches har et utrolig fint utvalg av god kvalitet til gode priser og jeg anbefaler deg om å ta en titt hvis du er på utkikk etter noe nytt. Det er så viktig at man hele tiden velger smykker og klær som virkelig gjenspeiler den personen man er på innsiden eller det man føler den spesifikke dagen. Jeg er enig med at man bør variere, men ting som smykker og i hvert fall klokker synes jeg man skal velge utfra sin egen personlighet og heller skyve moten og det "populære" til siden.

Du finner klokken min HER og kan ta en titt på hele utvalget HER

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

mariasagvik
mariasagvik,
Så fin klokke og armbånd 😊
nouw.com/mariasagvik
Namini
Namini,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa