VIXEN INFLUENCER AWARDS

Årets stjerneskudd
Årets stjerneskudd er det nye influencer-stjerneskuddet, og går til influenceren som med nyskapende innhold, originalitet og kvalitet har kommet inn som et friskt pust eller først ha blitt oppdaget for alvor under det seneste året.

Årets influencer: mote
Årets influencer innen mote er først ute med det siste, og er signert influenceren med en fingerspissfølelse for mote, trender og tendenser og som med sin unike stil også våger å skape egne trender.

Det er ikke lenge siden jeg startet å blogge, men samtidig er jeg så stolt over hvor langt jeg kommet med den per dags dato. Stolt over at jeg turte å starte med noe jeg lenge har tenkt på og at jeg har klart å vekke andres oppmerksomhet med ting jeg publiserer og skriver, med min stil og med mine meninger. Jeg trodde aldri jeg skulle få oppleve så mye gjennom bloggen som jeg gjør i dag og trodde i hvert fall ikke at alt skulle skje så fort. På et år har jeg lært utrolig mye og opplevd ting jeg ikke hadde noen forventninger til og er noe jeg er evig takknemlig for.


I år vil jeg prøve meg på VIXEN influencer awards 2017. Hvis jeg har klart å inspirere deg, skrike ut på vegne av deg eller fått deg til smile hadde jeg satt utrolig stor pris på om du kunne nominert meg til "Årets stjerneskudd" eller "Årets influencer:mote".

Om du mener jeg fortjener å vinne kan du stemme på meg HER!
Det er mulig å stemme hver dag frem til 16.november

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Så spennende 😊 Jeg må jobbe virkelig hardt med bloggen for å komme opp dit du er, og det er jo en drøm da 😊 Lykke til, jeg stemmer på deg 😊
nouw.com/frulea
Namini
Namini,
You got my vote!!
nouw.com/namini
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa