"Velkommen til voksenlivet"

For to dager fikk jeg et tilbud om en fast stilling og om tretten dager er jeg ferdig med graden min. ”Velkommen til voksenlivet” fikk jeg høre etterfulgt av en klem og det var noe med de ordene som vekket mange følelser i meg – en blanding av redsel, glede og nysgjerrighet. Tiden etter 8.juni kommer til å bli starten på noe nytt og annerledes. Jeg skal entre en helt ny fase i livet mitt og ting kommer til å forandre seg veldig. Det er rart å tenke på at jeg ikke lenger kommer til å være student – for selv om jeg aldri har vært mer gira på å bli ferdig med utdanningen min som jeg er nå, så vet jeg innerst inne at dette er noe jeg kommer til å savne. Du vet, det med å kunne være fleksibel uansett hva det skulle være. Det med å kunne vurdere om man virkelig orker den ene timen eller om man bare skal bli liggende i senga og ta det igjen på egenhånd senere. Hvis det er noe som er gull verdt med å være student så er det denne fleksibiliteten og makten man har ovenfor sin egen tid og jeg håper virkelig jeg ikke mister så mye av den makten til tross for en 9-4 jobb.

Samtidig er jeg så takknemlig for at alt det harde arbeidet i løpet av disse tre årene har gitt meg noe tilbake. Det at jeg fikk et tilbud om en fast jobb før jeg rakk å bli ferdigutdannet er noe jeg setter utrolig stor pris på og jeg har kun meg selv å takke – for dette jobbet jeg hardt for å kunne oppnå. Jeg klarte å motsi alle som sa jeg skulle slite med å finne meg jobb og hvis det er noe jeg er sikker på så er det at veien oppover starter herfra – for jeg har så utrolig mye å gi for å bygge fremtiden min slik jeg ønsker at den skal være – det blir en spennende og ny reise.

På den andre siden er det ikke kun jobb som det skal fokuseres på etter Bachelorgraden min! Jeg har så mange ting jeg endelig kan få tid til å både lære og gjøre og jeg tenkte det hadde vært gøy å dele de med dere!

Lære å sy

Du leste riktig… jeg vil lære å sy profesjonelt! Det ligger faktisk i familien min da alle tantene mine er så talentfulle når det kommer til dette. Jeg har alltid hatt en interesse for tekstil og mote, men har aldri fått muligheten til å lære meg å sy og jeg mener derfor at det etter studiene blir en perfekt mulighet for dette. Ny kolleksjon på vei, hahah!

The blog life

Jeg kommer endelig til å få mye tid når det kommer til bloggen min og kan sette av så mye tid for å skape et spennende innhold for dere. Det blir så digg å kunne prioritere bloggen enda mer enn jeg har gjort – uten om å få dårlig samvittighet på grunn av skolen. Dette gleder jeg meg skikkelig til.

Reise mer

Jeg vil også få prøvd å reise mer og utforske land jeg har på den lange listen min. Man lærer ikke mer enn å reise og aldri blir jeg heller lei av det.

Lese og skrive arabisk

Et annet mål på listen er å lære å lese og skrive arabisk. Jeg snakker helt flytende arabisk og synes derfor at det blir for teit at jeg ikke kan skrive og lese det også. Jeg kan det i noe grad, men det går veldig tregt… Samtidig er dette noe jeg klarer å lære meg på maks to måneder og har heldigvis en mor som er lærer og som ikke minst kan dette språket.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

BEYOUI
BEYOUI,
gratulerer igjen med fast stilling babe❤️😍 så velfortjent❤️
nouw.com/beyoui
Namini
Namini,
Gratulerer så mye med jobb!! Blir et spennende kapittel i livet, og unner deg alt godt <3 Gleder meg til å se alt dette gjennom dine innlegg!
nouw.com/namini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa