UNDER CONSTRUCTION

Jeg har bestemt meg for at våren og varmen har kommet for å bli og selvom temperaturen ute sier noe annet nekter jeg å ta frem tykke plagg igjen. For meg er det no way back og jeg har heller valgt å fokusere på sommerlige klær og friske farger - ahhh, det har jeg savnet!

Mine antrekk er alltid inspirert av været og sesongen vi er i. Jeg går altså nesten aldri med lyse farger med mindre det er lyst og solrikt ute og for noen dager siden kom jeg over denne oransje kimonoen! Jeg har veldig lite oransje i skapet, men denne måtte nesten bli med meg hjem. Som du sikkert vet elsker jeg plagg og tilbehør som kan brukes på forskjellige måter og en kimono er et slikt plagg - her har jeg for eksempel valgt å gjøre den om til en kjole! Jeg elsker også å style en kimono over en lys jeans eller en tettsittende kjole - det er så mye man kan gjøre!

I'M WEARING...

Kimono - H&M
Bag - Stradivarius
Hair Clip - Glitter
Kitten Heels - Gina Tricot

Ramadan Mubarak til alle som faster forresten! Jeg håper dere får en fantastisk måned og ikke minst at fasten deres både blir akseptert og enkel. Det har til nå gått tre dager og jeg kjenner at konsentrasjonen min ikke er like skarp som vanlig, haha. Samtidig er jeg så glad for at jeg får oppleve Ramadan igjen - jeg elsker denne måneden og hele tanken og meningen bak det.

I dag skal jeg åpne fasten ute sammen med noen venninner - det er Tyrkisk Iftar som står på menyen idag og jeg blir sulten bare av tanken, mmmm...

Håper dere får en fantastisk kveld, babes!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Du tar så sykt fine bilder, nydelige du 😃
nouw.com/susannem
EirinJulie
EirinJulie,
Så vakker du er💃🏻👏🏼
nouw.com/eirinjulie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LATEST

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa