TURISTER I EGEN BY

Så lenge jeg skal være hjemme store deler av sommeren, er det bare å gjøre det beste ut av det! I går var jeg ute med noen venner og var bokstavelig talt turister i egen by, haha! Det er faktisk mye hyggelig man kan gjøre i Oslo, i hvert fall når sola skinner.

Takk og pris er vennene mine like glad i lange gåturer som meg og vi endte opp med å ta en skikkelig koselig bytur etter å ha fått i oss en del mat - vi måtte altså lowkey fordøye maten ved å gå rundt halve Oslo. Vi startet faktisk dagen tidlig med å se fotballkampen til Ayoub og dro deretter til Lekteren for å spise lunsj. Jeg elsker Lekteren og vi var så heldige med å finne den perfekte plassen. Jeg gikk selvfølgelig for min favoritt på menyen: Moules-frites og gutta gikk for alt annet, haha - de spiser alltid så sinnsykt mye og jeg blir like imponert hver gang.

Dretter tok vi turen til PARADIS som er min favoritt Geleteria i Oslo. Man har selvfølgelig alltid plass til dessert og ingen ting passet bedre enn en god, kald og frisk is. Vi måtte faktisk sette oss i skyggen og spise den fordi jeg nesten fikk solstikk og resten av dagen gikk bare ut på å nyte finværet - her har du noen bilder fra gårsdagen!

oooog, jeg er bare litt misunnelig på skoene til Ayoub.

Jeg tulla ikke når jeg sa "turister i egen by" - hahaha! Jeg får alltid disse guttene til å gå utenfor komfortsonen sin og nyter hvert eneste sekund av det. PS. legg merke til hånda til Abdul.

Jeg tvang dem selvfølgelig med på noen bilder også! I går gikk jeg for en søt, men samtidig sporty look! Kjolen er fra GANNI, Belte fra Cala Jade, Sko fra NIKE og Veske fra GUCCI.

Her later de som om de ikke vil bli tatt bilde av, men hehe - vi vet alle hva sannheten er. De er cute da ❤️

x, Anna .

Liker

Kommentarer

INSTAGRAM: @annarasmiaa