The Power of Accessories

Uten smykker føler jeg meg naken.

Uansett om jeg går for et comfy eller pyntet antrekk er smykker og andre tilbehør et steg jeg aldri hopper over. Personlig synes jeg at valg av accessories er den viktigste og ikke minst den morsomste delen når det kommer til stylingen av et antrekk. Det er her man kan leke seg frem og skape en look som er preget av sin egen personlighet og ikke minst humør den dagen. For som jeg tidligere har sagt kan mange ha den toppen, men det er kun du som gjør den til din egen og det er her man har sjansen til å skille seg ut fra mengden.

the most fun part of an outfit

Det er ikke så mye som skal til for å løfte opp et antrekk. Man kan enten velge å gå for mange små smykker som til sammen gjør en stor forskjell eller velge å gå for statement smykker. Dette er smykker som er store, synlige og som tar mye plass. Om du en dag ønsker å være extra af er det lov med begge. Det finnes ingen regler og her mener jeg at man skal følge seg selv mer enn hva moten per dags dato beskriver som ”in” og ”moderne”. For meg er smykker en måte å utrykke meg selv på og jeg kan ikke huske sist jeg gikk ut uten noe form for accessories. Jeg føler mange undervurderer hva smykker faktisk kan gjøre med et antrekk, enten om det er gutter eller jenter og i hvert fall gutter (noe jeg synes er veldig synd).

Det som er så fint med smykker og tilbehør er at alle kan finne noe som passer deres stil og personlighet. I tillegg er det utrolig mye som går under kategorien ”tilbehør”, så om man ikke liker å gå med ringer kan man heller fokusere på for eksempel belter eller vesker. Det jeg altså prøver å komme frem til er at man ikke har en unnskyldning (hehe). Gi antrekket ditt det lille ekstra

. . . 

Siden jeg kan snakke non-stop om dette, tenkte jeg heller å vise dere noen før og etter bilder. Rett og slett hvordan accessories har en så stor endringskraft på et antrekk og hvordan jeg liker å style et basic antrekk til å bli litt mer personlig, spennende og lekent. I samarbeid med BUBBLEROOM har jeg på meg en bluse som du kan få kjøpt HER og en shorts fra BikBok. Et helt svart antrekk som garantert kan gjøres noe med!

Before

After

The bag

Som dere helt sikkert har fått med dere så elsker jeg denne vesken og bruker den med alle slags mulige antrekk. Dette er et eksempel på et statement tilbehør. Det er en veske med mange detaljer og som man kan se fra lang avstand. Her er det alt fra prints, til slangeskinn, glitter og gulldetaljer og jeg bare elsker den.

The perfect belt

E N D E L I G kan jeg kalle dette beltet mitt. Dette er for meg det mest perfekte tilbehøret til alt man kan tenke seg. Det er klassisk og går aldri ut av moten. Slike små tilbehør er alltid fint å ha i skapet.

Armcandy

Altså vi har ikke 2 håndledd og 10 fingre for at de ikke skal pyntes med smykker. Dette er slik jeg går uansett hva jeg har på. Venner mener jeg er extra, men jeg liker det sånn...

. . . 

Det skal altså ikke så mye til for å løfte opp antrekket sitt. Det er bare å slippe fantasien løs. Så lenge du liker det, kommer du garantert til å rocke det!

Xoxo, Anna .

Liker

Kommentarer

Isabel
Isabel ,
Hei! Hvilket kamera bruker du? Tenker å kjøpe en og syntes den du bruker ser utrolig bra ut!
annarasmia
annarasmia,
Jeg bruker Sony a5000 ❤️
nouw.com/annarasmia
Emme
Emme,
Så utrolig fint antrekk! Har du navn eller link til shortsen?
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa