THE OVERSIZED BLAZER

Hallo fininger og god søndag!

Nå er det veldig lenge siden jeg har oppdatert bloggen og jeg har for første gang skikkelig dårlig samvittighet på grunn av det. Jeg ser at mange av dere daglig har gått inn på bloggen for å se om det er en oppdatering, men beklager så mye for at dere ikke har funnet nye innlegg. Samtidig setter jeg veldig stor pris på at dere besøker bloggen min hver eneste dag.

Den siste tiden har det vært ALT for mye på planen, både privat og på jobb, men jeg kan endelig sette av tid til å blogge masse fremover. I går hadde vi for eksempel en bachelorette fest for vår kjære Argjenta som har vært et av mine hovedfokus den siste tiden og som var en suksess! Det var så gøy å feire vår kjære bride to be og jeg gleder meg til den store dagen som i sommer tar plass i Makedonia.

Anyways babes, sorry igjen for lite oppdatering, men jeg lover som sagt at jeg skal være veldig aktiv her fremover så det er bare å stay tuned! I mellomtiden kan du ta en titt på gårsdagens outfit - jeg gikk for all black og røde lepper som nesten aldri kan være et feil valg.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Har savna blogginnlegga dine! 😃 Endelig er du tilbake <3
nouw.com/susannem
annarasmia
annarasmia,
Åhh, så utrolig hyggelig! ❤️
håper du får en super bra søndag!
nouw.com/annarasmia
livetmitt93
livetmitt93,
velkomme tilbake 😊
nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa