The non-basic basic

Hey guys!

Like mye som jeg elsker fine og unike klær er jeg veldig glad i behagelige plagg og ikke minst sweatpants! Jeg synes det er trist og rart når jeg hører at noen fashionistas unngår å ha på seg sweatpants fordi det ikke er fint. Girl.... du har misforstått.

Selv om man bruker "basic" plagg trenger ikke hele antrekket å ende opp som "basic". Det handler om å vite hva man skal bruke med hva og ikke minst bruke tilbehør for å løfte et så enkelt og behagelig antrekk. Bruk store smykker, synlige sko og ikke minst en kul bomber over, så er det på plass!

Jeg kommer i hvert fall aldri til å gi slipp på mine sweatpants, for mote og stil går ikke bare under kategorien "høye heler" og "stramme klær", men også under "comfy".

Nude klesplagg er noe av det fineste jeg vet om og jeg har her valgt å gå for en beige joggebukse og topp, gull smykker og verdens fineste bomber fra BUBBLEROOM. I dette tilfellet er det bomberen som får hele antrekket til å bli non-basic.

Kan noen finne ut av hvilken highlighter bomberen min bruker???

Jakken jeg har på er nå på tilbud og du kan få kjøpt den HER!

Siden det er et antrekk som ellers ikke er så uttrykkende kan man ta litt av med smykkene, som jeg har gjort her hahah..
Store briller, store øreringer, lange halskjeder og ringer!

outfit details

Topp: ZARA

Sweatpants: BikBok

Bomber: BUBBLEROOM 77thFLEA kjøp den HER

(Sponset)

Øreringer: Glitter

Briller: H&M

Ringer: Accessorize

Stay Comfy!

X ANNA.

Liker

Kommentarer

Madelenlo
Madelenlo,
Så fin outfit!<3
nouw.com/madelenlo
annarasmia
annarasmia,
Tusen takk❤
nouw.com/annarasmia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa