The Last Touch

I samarbeid med Glitter

Jeg angrer virkelig ikke på at jeg klippet meg kort, selv om jeg nesten var sikker på at jeg skulle bli det. Man kan gjøre så mye mer med kort hår og det blir så lekent i forhold til et langt som bare henger der. Min siste obsession etter at jeg klippet håret er faktisk hårpynt og spesielt spenner! Jeg har nettopp begynt å bruke det og liker det så godt! Før var dette noe jeg aldri kunne vurdere å gå med, men jeg har nok endret mening der. Noen spenner kan gi en utrolig søt og feminin look og jeg elsker å kombinere dem med litt bølger i håret.

I går tok jeg turen innom Glitter for å plukke ut litt Hair Accessories og ble helt forelsket i utvalget de hadde. Jeg valgte mange forskjellige spenner som kan passe til forskjellige antrekk og anledninger og tenkte å vise dere noen av dem her! Det jeg likte aller best med spenner er at de virkelig kan være en redning på bad hair days.

Det er veldig kult å kombinere flere spenner sammen og jeg har her gått for to spenner i gull-og bruntoner. Altså disse to fargene sammen er noen av det fineste og jeg elsket hvor bra de så ut på min hårfarge. Ved å mix´e og match´e kan man også skape en skikkelig statement look og her er det bare å slippe kreativiteten løs!

Ahhh, disse perle-spennene er mine favoritter! De er klassiske, stilrene og passer med absolutt alt. Jeg fikk også høre at de er bestselgere på Glitter og skjønner virkelig hvorfor! Det kan fort bli veldig "søtt" med perler, men her har jeg valgt å ha mye volum og bølger i håret for å skape en litt rocka look med et søtt preg.

Jeg elsker alt som skinner og som er strass og får skikkelig New Years Eve Vibes av denne her!

Og ja, dere vet jeg elsker gull detaljer - kan vi bare snakke om hvor BOMB denne spennen er? Jeg føler meg som en gresk gudinne i den, haha jk - MEN skjønner du hva jeg mener? i LOVE!

xx, Anna .

  • TIPS & INSPO

Liker

Kommentarer

veronicawindom
veronicawindom,
Så fin detalj! 😃
nouw.com/veronicawindom
peachybeige
peachybeige,
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa