TEDDY

Æhh, tiden bare flyr! Det er ikke kun helgen som gikk fort over, men kan vi også snakke om hvordan vi er i desember og at 2018 tok en Usain Bolt?! Altså, jeg synes det er skremmende hvor fort 2018 har gått - for meg føles det som om jeg feiret nyttårsaften for maks 3 måneder siden og her sitter jeg i dag og får en melding av en venninne om hva planen på nyttårsaften er i år...

Anyways babes, det er jo duket for en ny uke og det vil si nye planer. Desember er alltid en hektisk måned for alle inkludert meg selv. Jeg vil jo også inkludere dere mer i hverdagen min og har derfor valgt å dele mine planer for uken med dere og håper dere får en amazing en!

My plans for the week ...

MANDAG:
Må innom byen etter jobb for å ordne opp i noen ting. Noe må leveres og andre ting må kjøpes.
Det er så stressende å dra ned til byen i det siste fordi jeg føler folk blir helt crazy under julegavehandelen sin. Jeg skal også endelig møte Manar og gleder meg selvfølgelig til å catche opp med henne igjen!


TIRSDAG:
Etter jobb på tirsdag skal jeg på et aller siste kontraktsmøte ang. leiligheten min. Altså fy.... det er så sinnssykt mange dokumenter man må gjennom og det blir ikke enklere når disse er skrevet på et helt uforståelig språk. Takk og pris er hele denne leilighetsprosessen veldig spennende i seg selv og det blir gøy å ta enda et skritt nærmere.

ONSDAG:
På onsdag har jeg en del viktige møter.
Dette blir også en veldig kreativ dag på jobb da jeg skal skape et nytt innhold for de ulike kanalene - jeg elsker jobben min! Resten av dagen går sikkert til litt kvalitetstid med familien <3 Jeg har jo også startet på en ny serie og skal prøve å få sett noen episoder av den!


TORSDAG:
På torsdag skal jeg på After Work med VASS PR.
Det er alltid kos å møte den gjengen og ikke minst bli introdusert til nye merker på markedet.
Etter dette skal jeg få besøk av min kusine og mannen hennes som har kommet fra Libanon.
Det blir kjempe kos!

FREDAG:
Jeg starter selvfølgelig dagen på jobb og skal etter det på et annet personlig møte som jeg tror blir veldig hyggelig <3 Senere på dagen må jeg få svart på noen e-mails som jeg har satt på vent alt for lenge nå, hehe. Og ja, dette er hva jeg bruker fredagskvelden min på. Jeg har aldri energi til å gjøre noe som krever mye bevegelse på fredagskvelden og liker egentlig bare å sitte i sofakroken for å slappe av helt.


WEEKEND:
Det eneste som er planlagt for helgen er egentlig bare at jeg skal skape masse kreativt innhold til bloggen og kanskje spille inn en helt ny video - yay!
Resten av helgens planer er ikke planlagt og jeg liker å ta det på sparket.

I´M WEARING ...

Teddy Coat - Indiska
Bag - Louis Vuitton
Heels - Pink Paradise
Skirt - NAKD
Hoodie - BikBok
Belt - Gucci

xx, Anna .

  • FASHION

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Sounds like a creative week! Du stråler baby, elsker den teddy coaten på deg!
nouw.com/namini
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa