TAKK.

En blogg er ingenting utenom sine lesere.

For litt over et halvt år siden bestemte jeg å starte å blogge og jeg hadde aldri trodd at det skulle gå så bra som det gjør i dag. Det at jeg per dags dato er på topplisten på plattformen jeg blogger på er på grunn av dere og jeg vil rett og slett si tusen takk.

Det har ikke bare vært at folk har klikket seg inn på bloggen min, men jeg mottar hele tiden meldinger om hvor godt noen av dere liker det jeg deler og det varmer virkelig mitt hjerte. Meldinger jeg egentlig aldri trodde jeg skulle motta etter å ha startet denne bloggen og jeg blir utrolig rørt av hvor inspirerende mange av dere synes denne bloggen er. Ingenting er bedre enn å bestemme seg for å gjøre noe og deretter motta god respons. Dere har virkelig gitt meg en mestringsfølelse og en motivasjon til å blogge og ikke minst drive med det jeg liker mest. For selv om det bare er en ”blogg” så tenkte jeg mye på det før jeg valgte å flette det inn i min livsstil og når jeg fortalte mange rundt meg om det var det blanda tanker og meninger. Den dag i dag kan jeg i hvert fall si at jeg ikke angrer på valget og det er bare dere jeg har å takke.

Jeg ser virkelig frem til å dele mer med dere, på godt og vondt. Mine bra dager og mine dårlige. Mine problemer og mine gleder. Rett og slett mitt liv upyntet.

Takk til deg.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Monach
,
YOU DESERVE IT <3
annarasmia
annarasmia,
Søteste ❤️
nouw.com/annarasmia

INSTAGRAM: @annarasmiaa