Sundays like this ...

Jeg sto opp av at stemmen til Fairuz fylte hele huset med varme. Mamma setter alltid på Fairuz på morgenen. Det har liksom blitt en tradisjon og noe virker feil hvis jeg ikke hører lyden av klassisk arabisk musikk hver søndagsmorgen. Hvis du er araber så skjønner du sikkert hva jeg snakker om - "Fairuz er for morgenen og Oum Kulthum er for kvelden". Jeg takler ikke stemmen til Oum Kulthum, men Fairuz er chill - jeg liker hun. "Jeg graverte inn navnet ditt på et tre, imens du skrev mitt på en støvete overflate. Jeg snakket om deg til hele landsbyen, imens du snakket om meg til vinden" sang hun. Skulle trodd det var Drake, lol. Jeg elsker den sangen, men jeg har aldri helt klart å finne ut av om jeg mener hun er utakknemlig eller en idiot som har forelsket seg i han.

Jeg kan også ikke huske sist jeg hadde en så rolig søndagsmorgen. Den siste perioden har dager som dette vært stappa med planer etterfulgt av en lang "To Do list", men denne gangen er det annerledes - denne gangen skal jeg slappe helt av og gjøre meg klar for en ny uke.

Jeg ligger godt plantet på sofaen med en ansiktsmaske, god bok og noe varmt og godt i koppen. Fairuz er fortsatt på selv om resten av familien har gått ut. I dag fikk jeg endelig tid til å slappe ordentlig av og gjøre ting jeg liker å gjøre på en søndag. Jeg har egentlig aldri likt søndager. Jeg assosierer dem som "Deppedager" hvor det ikke er noe å gjøre og hvor jeg føler at hele viben er forgiftet - ikke spør meg hvorfor, men sånn har det alltid vært helt siden jeg var liten, men i det siste har ting blitt litt annerledes. Jeg føler jeg sakte men sikkert begynner å like søndager. Shit, er det kanskje fordi jeg begynner å bli gammel? Er det liksom en greie? Jeg vet ikke, men her har du uansett fire gode tips til hva du kan gjøre en søndagsmorgen på en og samme tid!

4 gode tips ...

1. EN GOD OG VARM KOPP MED ANIS
Anis er min favoritt hvis jeg skal drikke noe varmt og godt. Det er en veldig sunn og god urteplante som opprinnelig er fra middelhavet - det er kanskje derfor jeg liker den så godt.. Hvis du er glad i lakris vil du elske denne da smaken likner veldig. Dette er noe som de fleste ikke har hørt om, men om du liker te og urter så anbefaler jeg Anis på det sterkeste.

2. HIMALAYAN CHARCOAL ANSIKTSMASKE
Jeg har snakket om den før og jeg sier det igjen - en av de beste ansiktsmaskene der ute! Jeg var på utkikk etter nye masker, men endte opp med å kjøpe denne igjen fordi den gjør jobben og er veldig pleiende. Den er fra Body Shop og jeg bruker den 1-2 ganger i uken.

3. DETOX VANN
Et av mine nyttårsforsett er å drikke mer vann - minst 2 liter hver dag og foreløpig har jeg klart det. Jeg så forskjell på huden min kun etter 3 dager med riktig inntak av vannmengde og det var nok motivasjon i seg selv. Isteden for å kun fokusere på dyre hudpleieprodukter kan det også være greit å tenke på om man drikker tok av vann og spiser sunt - for det skal egentlig ikke så mye mer til enn det. I helgen liker jeg å være mer extra og lager meg heller DETOX vann fordi det har flere benefits. Dette er også en lifehack til de av dere som ikke liker smaken av store mengder vann. Man kan lage DETOX vann på veldig mange forskjellige måter, men jeg liker å ha oppi peppermynteblader som hjelper på fordøyelsen, sitron som skal virke rensende og agurk for å bekjempe væskeretensjon og magebetennelse. La det ligge i ca. 30 min før du drikker det (jo lenger desto bedre) and enjoy!

4. EN GOD BOK: TANTE ULRIKKES VEI
Jeg har faktisk kjøpt meg en ny bok og jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det. I år vil jeg også lese flere bøker og ikke minst lære mer. Det er så mye jeg vil lære mer om. Akkurat nå leser jeg Tante Ulrikkes vei av Zeshan Shakar. Jeg er kun halvveis i boken og kan allerede anbefale den på det sterkeste. Liksom, please gjør deg selv og samfunnet en tjeneste og les denne boken for den er så viktig. Den handler om to gutter fra stovner som er veldig like, men samtidig veldig ulike. To gutter som står midt i brytingen mellom drabantbyen og storsamfunnet, mellom vaskehallen og studentkantina, karakterer og keef. Tenk at jeg har prioritert denne fremfor musikk på banen hver morgen - enough said spør du meg.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

hannebergum
hannebergum,
Så fine tips <3 deilig med en rolig søndag iblant!
nouw.com/hannebergum
christinajahren
christinajahren,
Så fine tips 😍
nouw.com/christinajahren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa