Student by day, blogger by night

For en start på uken. Jeg har ikke hatt en mer irriterende mandag på lenge og jeg er så glad at den snart er over. Det var en del hendelser som gikk meg på nervene, men slik er det bare noen ganger og man må rett og slett bare lære seg å riste av litt irritasjon ved slutten av dagen. Som bestevenninna sier må jeg installere et "bullshitt-filter" i livet mitt. Takk for tipset Nada. Det er virkelig noe jeg skal jobbe med.

Samtidig er dette en viktig dag for meg og andre i mitt kull. Det er først i år vi fikk muligheten til å stemme ved valget og jeg håper alle som har retten til dette, benyttet seg av den. Jeg tror på at den som ikke bruker stemmeretten sin ikke har rett på å klage på ting som skjer i samfunnet og om man ikke liker noen av partiene kan man fortsatt velge å stemme blankt for å uttrykke seg om dette. Så nå sitter jeg her, i sofaen og er veldig spent på hva resultatet blir i natt. Dette er ikke et valg eller et resultat som kun er skapt for politisk engasjerte mennesker. Dette er et resultat som påvirker oss alle og du trenger kun å bry deg om deg selv og din plass i samfunnet for at du skal engasjere deg i dette valget og ikke minst være spent på resultatet.

Ellers tilbrakte jeg 80% av dagen min på skolen. Med en tettpakket agenda må jeg denne uken være ett skritt foran planen. Det er utrolig mye som skal skje og jeg gleder meg til å dele nyheter og opplevelser med dere. Jeg håper virkelig at denne mandagen var en dårlig dag av seks kommende gode dager. Litt morsomt med den tydelige kontrasten i livet mitt. Student by day, blogger by night. En fin balanse, men fortsatt en svært krevende en.


Curent mood:

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LATEST

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa