STATEMENT SUNNIES

Solbriller må være et av mine favoritt tilbehør og jeg drar aldri uten noen i veska. Noen ganger pleier jeg til og med å ha med meg flere fordi jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken jeg skal gå for, haha! Det som faktisk er morsomt er at jeg hatet å gå med briller før og hadde alltid utfordringer med å finne noen som kledde min ansiktsform, da jeg har et veldig lite ansikt. Jeg følte også at det var ukomfortabelt - ikke spør meg hvorfor.

I dag derimot har jeg på briller på 80% av Instagrambildene mine. Jeg synes personlig det er prikken over i´en for et antrekk og et veldig viktig tilbehør til hvilket som helst antrekk. Briller er også noe jeg liker å investere i - jeg er veldig opptatt av at jeg har briller av god kvalitet som holder lenge og som er klassiske, men samtidig synes jeg det er morsomt å ha noen som skiller seg ut litt og er mer stylish for eventuelt bilder, stranda og for de dagene man ønsker å være litt mer extrahh. Slike briller er jeg ikke keen på å betale 4000,- + for og eBay er da den beste løsningen!

Mange av dere har sett at jeg har postet bilder av ulike briller på Instagram og som vanlig fikk jeg utrolig mange spørsmål om hvor disse er fra. Dette er noen utrolig kule statementbriller som du kan få til under 20kr. Selvfølgelig får du det du betaler for, men kule er de!

SVARTE CAT EYE SUNNIES - HER

HVITE OG BEIGE SUNNIES - HER

xx, Anna ..

Liker

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Jeg har de øverste svarte selv, de er så sykt kule og raske! Hehe 😃
nouw.com/celinastamper
guroeidsaeter
guroeidsaeter,
OMG, elsker stilen. Har et par svarte selv, sooo cool!
nouw.com/guroeidsaeter

INSTAGRAM: @annarasmiaa