STATEMENT FOR THE SUMMER

Dette innlegget inneholder sponsede produkter og en rabattkode!

Nå som våren er her og sommeren sakte men sikkert nærmer seg, liker jeg å handle inn nye smykker for å sette sette et sommerpreg på mine antrekk. Som jeg tidligere har sagt så blir jeg veldig påvirket av været og nå som det har blitt lysere ute liker jeg å gå med mer synlige og fargerike smykker. Denne sesongen har jeg vært så heldig med å få samarbeide med mange spennende merker som har gitt meg muligheten til å plukke ut noen favoritter for den friske og solrike sesongen som venter på oss. Selv om mange av disse er sponsede produkter så er det jeg som har plukket de ut på bakgrunn av hva jeg liker og min egen personlige smak. La oss ta en titt - jeg håper du blir inspirert!

DUSK TRENDEN

For tiden elsker jeg duske-øredobber fordi det rett og slett skriker statement av dem! Jeg har kjøpt inn noen nøytrale og andre i litt mer crazy farger. Dette er smykker som man ikke trenger å kombinere med så mye annet - de snakker for seg selv og gjør stylingen mye enklere.

1 - H&M, 2 - Glitter, 3 - Glitter

THE LITTLE BLACK BAG

Den lille svarte vesken er et MUST og enda bedre blir den når du kan bytte ut straps på den! Jeg har brukt denne vesken fra Glitter helt siden jeg fikk den og jeg er bare helt forelsket egentlig. Du får med en enkel svart strap til den og jeg fikk med meg en annen med gulldetaljer i samme slengen. Her er det egentlig bare å velge å vrake og bytte ut når du blir lei.

ALL ABOUT GOLD

Jeg får aldri nok av gullsmykker og klarte ikke holde meg unna disse! Hoops i ulike størrelser og noen litt mer extra øredobber - i love.

1 - Glitter, 2 - Glitter, 3 - H&M

SCRUNSHIES

Som jeg alltid har sagt så finner du de beste scrunshiene hos Glitter! Jeg addet to nye til samlingen min - en i svart silke og en i rosa velvet med søte små perler.

PHONE ACCESSORIES

Jeg bytter deksel nesten hver dag, avhengig av hva jeg har på meg og Ideal Of Sweden gjør den jobben veldig enkel. Telefonen er jo i hånda vår nesten 24/7 og selvfølgelig må den se FAB ut! De kommer ofte med nye kolleksjoner og jeg kan ikke annet enn elske de! Her er noen av mine favoritter og hvis du likte noen så kan du få 20% ved å bruke koden "ANNARASMIA20".

https://idealofsweden.no

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Ahh, så mye smashing! Elsker veske reimene fra glitter!! Ikke minst de hårstrikkene er elsk <3
nouw.com/namini

INSTAGRAM: @annarasmiaa