SOLO

Hallo alle sammen og godt nytt år!

Jeg håper dere har hatt en nydelig start på 2020. Selv om man ikke trenger å vente på nyttårsaften før man setter nye mål og prøver å gjøre noen endringer med livet sitt, synes jeg fortsatt at det er digg å se for meg at 1. Januar er en helt ny start. En start som jeg kan justere på akkurat slik jeg ønsker og på en måte gi meg selv enda en ny sjanse på å legge fra meg ting, løfte andre og starte på nye mål og ønsker. Side 1 av 365 - det er en fin tanke, eller hva?

Jeg velger å kickstarte dette året ved å sette kursen mot sol og varme, for hver eneste lille del av min kropp og sjel har behov for dette akkurat nå. I 2019 kysset jeg ikke solen så lenge som jeg egentlig er vant til og det var ikke før mot slutten av året og i løpet av den mørke tiden at jeg innså viktigheten av dette. Det blir Dubai i år også og jeg gleder meg til å ligge på stranda helt alene og kun fokusere på å slappe av. Og ja, du leste riktig - jeg reiser alene denne gangen og gleder meg veldig til det. Jeg elsker å reise med andre, men føler også at jeg har et helt spesielt behov for å være i eget selskap, da jeg trives veldig i det.

Det blir altså lange dager på stranden som jeg skal bruke på å hvile, sluke i meg D-Vitamin og ikke minst reflektere over flere ting («Realizing stuff” *Kylie Voice*) . Heldigvis har jeg også både familie og venner som jeg skal bruke kveldene mine sammen med - og det ser jeg skikkelig frem til. Jeg satser på at dette blir en fin start på 2020 - vi blogges fra Dubai!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Aaron
Aaron,
Sun and warmth sounds so good, have a good trip and new year honey <3
livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa