So much to do, so little time.

Hallo hallo!

NÅ har det nesten gått år og dager siden sist jeg blogget og jeg vil bare starte med å gi creds til alle bloggere der ute som klarer å oppdatere bloggen sin under eksamensperioden... like how?

I dag fullførte jeg min andre eksamen (i et fag jeg ikke ønsker min fiende skal smake på en gang), som vil si ar jeg er halvveis gjennom eksamensperioden og 80% zombie. På den positive siden er jeg ferdig med de verste fagene først og tror det blir litt lettere å kombinere skole og blogg videre! Det er så mye jeg vil dele med dere og ser veldig frem til det.

Selv om det er mye å gjøre måtte jeg ta meg en pause i dag og heller gjøre noe gøy og avslappende. Jeg hadde flere pakker som jeg hadde bestilt, liggende uåpnet på rommet mitt i flere dager og brukte dagen min på unpacking og styling. Mye kom som en overraskelse fordi jeg rett og slett hadde glemt hva jeg bestilte....

Like mye som jeg elsker mote er jeg veldig opptatt av interiør og stylingen av dette. Jeg mener mote og interiør går hånd i hånd og på samme måte som man uttrykker sitt humør og følelser gjennom mote kan man også uttrykke sin personlighet gjennom interiør, og valgte i dag å gjøre dette ved å freshe opp skrivebordet mitt med noen kule bilder og rammer.

Ingen steder som deg, Oslo. 

Desenio

Disse fantastiske bildene og rammene er fra DESENIO og går under kategorien "fashion posters". Jeg anbefaler alle å ta en titt på deres produkter som er utrolig inspirerende og kule. Du vil garantert finne noe som passer deg og din stil og det er ikke mye som skal til for å få en hvit vegg til å bli stylish.

Hvis du har lyst på en liten endring kan du bruke koden ANNARASMIAA25 for å få 25% på posters (utenom handpicked kategorien) fra DESENIO. (Koden er gyldig til 18.mai)

Planen videre for i dag er å gjøre meg litt klar for den store dagen imorgen. Jeg har siden barndommen elsket 17.mai og måten vi i Norge feirer på. Ellers skal jeg ikke gjøre noe som helst, med god samvittighet.

Håper dere får en riktig god 17.mai feiring imorgen!


xoxo, Anna

(I samarbeid med Desenio)

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LATEST

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa