Slik beskytter jeg håret

Sponsede produkter

Jeg klippet meg ikke kort kun fordi jeg ville ha en endring, men først og fremst fordi jeg for en gangs skyld ville pleie og passe ordentlig på håret mitt. Før hadde jeg veldig langt hår, men det var ikke veldig sunt og hvis det er en ting et langt hår skal være så er det fresh and healthy! Etter makeover'en har målet vært å være veldig forsiktig med hvilke produkter jeg bruker og viktigst av alt å beskytte håret slik at jeg unngår å få slitte og tørre tupper igjen. Jeg bruker langt flere hårprodukter enn det jeg gjorde tidligere, men jeg har nå både lært og forstått at det er det som må til for å opprettholde et sunt hår.

Nå som jeg er på ferie og utsetter håret mitt for masse sol, saltvann og klor er det ekstra viktig å beskytte håret. Som dere vet er jeg en person som elsker å sole meg og bade, men håret er dessverre ikke like glad i disse aktivitetene. Hver sommer har jeg faktisk kjent på at håret blir tørrere og mer slitt , men har aldri tenkt på at jeg faktisk kan forebygge dette ved valg av riktige produkter.

For en stund siden fortalte jeg dere at jeg har begynt å bruke nye hårpleie produkter fra Davines og disse bruker jeg enda! Det er første gang jeg holder ut så lenge med noen produkter til håret mitt og det er rett og slett fordi Davines blessed my life - virkelig. Ja, disse produktene er sponset, men jeg hadde aldri valgt å dele dette med dere hvis jeg virkelig ikke var fornøyd. Jeg elsker at jeg ser en forandring etter å ha brukt disse produktene i flere måneder og ikke minst at disse produktene både er bra for meg og planeten vår!

Serien jeg bruker under oppholdet mitt i Dubai er SU/ som inneholder UV-filtre og fuktighetskilder som skal beskytte mot miljøfaktorer som sollys, forurensning, vind, salt og klor. Alle produktene er laget med den minste mengden plast som kreves og støtter LifeGate's Zero Impact prosjektet for å utlige Co2-utslipp. Co2-utslippet utliges gjennom å plante og beskytte skog på Madagaskar - hvor kult er ikke det!? Tidligere har jeg dessverre ikke vært forsiktig med hvilke produkter jeg bruker med tanke på miljøet og naturen, men Davines har virkelig klart å endre på tankegangen min når det komme til dette.

Jeg har med meg fire ulike produkter som jeg kun skal bruke under oppholdet mitt her og jeg elsker at Davines tilbyr denne serien slik at jeg ikke trenger å bytte merke for en liten periode, da hodebunnen min er veldig sensitiv og ikke så veldig glad for å bli utsatt for mange nye produkter. Du får tak i alle disse produktene hos PåHåret frisørsalongene.

SU/ANTI DRYNESS SHIELD
Denne sprayen er en MUST og er garantert mitt viktigste og favoritt produkt blant disse. Jeg sprayer dette produktet i håret før jeg hopper i vannet for å unngå et tørt hår. Håret blir kjempe mykt og man føler ikke at man har produktrester i håret - noe som er veldig viktig for meg.

SU/HAIR&BODY WASH
Etter en lang dag på stranden bruker jeg en hår og kropps rens i dusjen som man skal bruke etter soleksponering. Dette er en veldig fuktighetgivende rens som inneholder vitamin C og betennelsesdempende egenskaper.

SU/HAIR MASK
I dusjen bruker jeg også denne masken for å gi glans tilbake til håret. Jeg har brukt denne annenhver dag og elsker hvor mykt og glansfult håret blir!

SU/HAIR MILK
Etter dusjen påfører jeg en varmebeskyttende Hair Milk i et håndkletørt hår for å gi litt tekstur og beskytte håret mot rettetangen min.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa