SKIN

I dag vil jeg komme med noen tips til hvordan man kan ta vare på huden sin uten om å ha et alt for stort fokus på hvilke produkter som fungerer og motsatt. Det er ikke kun produkter som utgjør en synlig forskjell, men ting vi gjør hver dag og ulike metoder kan også påvirke. Alle disse tipsene jeg skal komme med har jeg fulgt selv i en lang periode og synes selv at de utgjør en forskjell – so let´s just start!

Aldri sov med sminke

Regel nummer en er å aldri sove med sminken på – ja, uansett hvor sliten du er! Å sove med et lag som tetter igjen porene dine er noe av det verste du kan gjøre mot huden din fordi den da ikke får puste.

Dyne-og putetrekk

Å skifte dyne-og putetrekk også veldig viktig da ulike bakterier kan samle seg over tid. Vi ligger på puten vår i flere timer og da er det veldig viktig at den alltid er så ren som mulig. Det anbefales også å kjøpe et putetrekk i silke, da det skal være det sunneste for huden.

Eget håndkle

Bakterier finnes også i håndklær og det er så viktig å ha et eget liggende på badet som kun er til ansiktet ditt som kun du og INGEN andre bruker.

Rensemaskin

Hvis du er en person som for eksempel bruker foundation hver dag så anbefaler jeg deg å bruke en maskin som skal være mer dyptrensende. Som dere vet så bruker jeg en Foreo maskin og anbefaler absolutt alle om å ha en! Jeg ser forskjell etter å ha renset huden med en maskin som denne og føler jeg virkelig fjerner alt av laget som ligger over huden.

Bevegelser og påføring

Det er veldig viktig å ikke gni alt for mye i ansiktet og passe på hvordan man for eksempel påfører en øyekrem eller hvordan man tørker ansiktet sitt. For å forebygge rynker bør man ha lette bevegelser hvor man ikke drar så mye i huden. Påfør for eksempel en øyekrem med ringfingeren og bruk så lite kraft som mulig, da dette er et område med tynn hud som er ekstra sensitivt.

Ekstra pleie

Det er alltid fint å ha en dag i uken hvor man gir ekstra pleie og kjærlighet til huden. For meg er dette på søndag og jeg pleier da å skrubbe huden og ende det hele med en digg maske som skal gi meg en kickstart på uken som kommer. Man kan selvfølgelig gjøre dette flere ganger i uken, men man på passe på å ikke overpleie huden også!

Vann

Dette er det steget jeg er dårligst på, men jeg prøver i hvert fall. Vann er hudens bestevenn og det finnes ikke en bedre løsning på en flawless hud enn å drikke så mye vann som mulig.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Det er så viktig å ta vare på huden! Har også hørt rykter om at silke putetrekk skal være veldig bra 😃
nouw.com/celinastamper
madelenholos
madelenholos,
Utrolig mange hode tips! Jeg gjør mange sv dem selv, men visse tips var jeg ikke klar over. Så dette skal jeg få inn i rutinen min☺️
nouw.com/madelenholos
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa