SIX GOLDEN FAVORITES

Noen av produktene er sponset, men innlegget er ikke en del av en kampanje eller et betalt samarbeid.

I dag vil jeg dele noen av mine golden favorites med dere! De av dere som har lest bloggen min en stund vet hvor glad jeg er i gull detaljer og generelt alt som kommer i den fargen og i dag skal jeg snakke om noen produkter og små ting som jeg elsker og ikke minst anbefaler!

I want to share some golden favorites with you today! If you have been reading my blog for a while, you know how much I love everything that is dipped in gold! Here are some golden products and accessories that I love and recommend!

THE BODY SHOP, HONEY BRONZE
Jeg har snakket om dette produktet flere ganger, men den fortjener virkelig all skryt. Dette er en olje som gir den fineste gløden og bronzefargen til kroppen og passer til absolutt alle hudtyper. Dette er et eksempel på et produkt som jeg aldri kommer til å bytte ut!


IDEAL OF SWEDEN, MAGNETIC RING MOUNT
Jeg har aldri vært fan av popsockets, men etter at Ideal Of Sweden kom med sin egen ring ble jeg helt forelsket. Jeg går jo kun med deksler fra Ideal Of Sweden og det som er gull verdt (hehe ;)) er at den fester seg til alle dekslene deres på grunn av magneten som ligger i både ringen og dekslene - genialt spør du meg! Designet har også mye og si for meg og jeg elsker at den kan brukes til mye forskjellig.

Hvis du vil ha en selv kan du kjøpe den HER og bruke koden RASMIAANNA20 for å få 20% på et helt kjøp!

VINTAGE EARRINGS FROM IRAN
Disse øredobbene har dere sett meg bruke mange ganger og de er uten tvil favoritten i smykkeskrinet. Dette er noen vintage øredobber fra Iran som er mamma sine, men som jeg ikke klarer å holde meg unna.


KIKO, DARK TREASURE HIGHLIGHTER 02 GOLD BRIGHTNESS
Da jeg var innom KIKO i Cannes fikk jeg øye på en helt ny highlighter de hadde fått inn og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte denne. Dette er den perfekte gull highlighteren med en super pigmentering. Anbefales hvis du feks. liker Amrezy highlighteren fra Anastasia Beverly Hills. Det tok ikke lang tid før denne ble en favoritt hos meg!

DAVINES TEXTURE OIL
Davines sin Texture oil er helt amazing! Den smelter i håret, er ikke klissete i det hele tatt og gir deg muligheten til å gi det perfekte løftet til håret! Jeg har brukt denne nesten hver dag etter at jeg fikk den og anbefales til deg som har lite volum og liv i håret.


INGLOT, SPARKLING DUST
Dette er definisjonen på magisk gull i en krukke. Pudderet gir deg den fineste gløden og kan brukes i ansiktet, på øynene og ikke minst kroppen. Jeg elsker at jeg kan gjøre så mye med det!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Lovisamatilda
Lovisamatilda,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa