Dette skal jeg bli flinkere til

Jeg sier hele tiden at det er flere ting jeg vil bli flinkere på, men jeg skulle ønske det var like enkelt å gjennomføre det … Vi er snart ferdig med 2017 (!!) og det hadde vært litt typisk å si at jeg vil vente til nyåret før jeg skriver ned noen mål eller områder jeg vil forbedre meg på. Det vil jeg faktisk ikke gjøre denne gangen og vil hoppe i det asap.

Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg ikke tar noe som dette seriøst før jeg skriver det ned og tenkte det hadde vært morsomt å dele noen nye mål med dere. Mange av disse tingene eksisterer allerede i hverdagen min, men som jeg bør ta mer seriøst og forbedre.

MATPAKKE

Er det noe jeg bruker mye penger på så er det mat og den siste perioden har jeg nesten kjøpt mat hver dag på skolen. Det er veldig unødvendig når kjøleskapet hjemme er fylt med mye digg 24/7. Så her må jeg skjerpe meg og tenke litt mer på hva jeg bruker pengene mine på!

CHEAT-DAYS

Sukkerinntaket har vært skyhøyt helt siden sommerferien. Jeg er egentlig ikke en person som er så streng mot meg selv når det kommer til hva jeg velger å spise, men ønsker nå å faktisk bli det. Det handler ikke kun om hvordan kroppen ser ut, men faktisk også om hvordan helsa er og hvordan den utvikles og da er hva vi velger å putte i oss veldig viktig. Jeg spiser bare sunn mat, men vil bli mye strengere når det kommer til godsaker. Derfor skal jeg innføre cheat-days (helgen), ellers skal jeg kun spise sunt.

MILJØ

Hjemme har vi kildesortert så lenge jeg kan huske, men det er så mye mer jeg kan gjøre! Jeg vil bli flinkere til gjenbruk av klær, lage en bruker på TISE hvor jeg selger ting jeg ikke bruker og ikke minst slutte med å kjøpe ting jeg virkelig ikke har bruk for.

SPARING

Ved å faktisk tenke på hvordan jeg bruker penger og hvordan jeg kan tjene smarte penger så kan jeg faktisk ende opp med å sitte igjen med en liten fin sum som jeg for eksempel kan bruke på ting som betyr noe. Reiser <3

SØVN

Man må aldri undervurdere viktigheten av søvn. Hele dagen og effektiviteten min avhenger av hvordan søvnen min har vært. Jeg har ingen problemer med søvn, men jeg skaper de selv. Istedenfor å legge meg når jeg kjenner at jeg blir trøtt så kan jeg ligge timevis på mobilen og plutselig blir klokken 2:00. Jeg har virkelig ikke råd til lite søvn med så hektiske hverdager og skal virkelig jobbe for at jeg minst får 8 timer søvn.

TRENING

Jeg MÅ bli aktiv igjen og husker ikke sist jeg var på SATS… Jeg elsker at jeg har venner med så mange forskjellige talenter og interesser. Min herlige venninne Yara er en treningsfreak og jeg sendte henne en spontan melding om at jeg ønsket å ha henne som min ”personlige trener”. Hun var like gira som meg og sa selvfølgelig ja. Hun sendte meg like etter en treningsplan som var basert på mine ønsker og behov. Elsk på slike mennesker. Trening er derfor noe som MÅ bli prioritert. Nok er nok.

Liker

Kommentarer

kristinw
kristinw,
gøy liste ! <3
nouw.com/kristinw
Nana
Nana,
Waaaw! Flotte mål Anna! Mor er glad og fornøyd nå😜 I love you so much❤️ Lykke til med dine fantastiske gode mål😘
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa