RED VIEW

(Inneholder annonselenker)

Hey there!

Beklager for litt dårlig oppdatering, men jeg hadde en veldig hektisk uke og rutinen er her for real. Møter, events, skole, jobb, planlegging og internship. Det ble litt mye på en gang og jeg trengte noen dager for å samle meg selv igjen. Jeg lover uansett å ikke ta så store pauser fra bloggingen selv om jeg får mye å gjøre og jeg jobber mye for at dette skal bli en del av min daglig rutine.

Red is the new black

Men glem rutiner og la oss heller snakke om høstens mote og trender. Mom-jeans og alt som har noe med rødt å gjøre er det hotteste for tiden og jeg har hamstret inn de aller kuleste brillene og jeansa fra TheKript. Jeg ble så lykkelig da jeg prøvde på disse buksene for de satt virkelig p-e-r-f-e-k-t på og har de fineste detaljene. Jeg elsker striper og digger de røde på den. En ting til... Hvorfor se i vanlige farger når man kan se alt i rødt? ELSK på disse brillene.

Outfit details

TOP - Bershka

MOM-JEANS: HERE

SUNGLASSES: HERE

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

annarasmia
annarasmia,
De er fra TheKript! 🙏🏽🔥
nouw.com/annarasmia
verozitas
verozitas,
Fy, så sykt fine de var på deg <3
nouw.com/verozitas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa