Ready for the weekend!

Det er endelig helg og hvis dere lurer på hva planene mine er så er det å sove. Jeg kan ikke beskrive hvor stort mitt behov for søvn har vært denne uken og det er første gang jeg virkelig kjenner på vinterdepresjonen. Jeg er seriøst ikke klar for at det skal bli mørkt så fort ute og må på en eller annen måte klare å innse fakta.

Og ja, jeg var den største dramaqueenen denne morgenen – rett og slett fordi jeg ikke rakk å kjøpe karpe-diem billetter før de ble utsolgt på fem sekunder. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg satt med en klump i halsen og ville legge meg ned for å grine som et lite barn. Takk og pris tok det ikke lang tid før min venninne Lina reddet dagen og fikk kjøpt billetter fra en annen og gjorde hele dagen min! Jeg fikk meldinger om at jeg skulle slappe av for det vare «bare karpe-diem liksom», men bihhhh, ikke kom til meg og bruk ordet «bare» i denne sammenhengen.

Anyway, jeg ble nettopp ferdig på jobb og skal hjem for å nyte resten av denne fredagskvelden sammen med familien min.

Ha en fantastisk helg babes!

-

The weekend is finally here and I seriously cannot wait to get some sleep. Words cannot describe how much sleep and rest my body needs and the winter depression is really taking over my life. I`m not ready to say goodbye to summer.

Also, I was the biggest dramaqueen this morning as I didn`t get the chance to buy karpe-diem tickets before they sold out in five seconds. I seriously wanted to cry like a little baby but I did not take long time before my friend Lina got her hands on four tickets and saved the day!

Anyways, I just left the office can`t wait to enjoy this Friday evening with my family.

Have a great weekend babes!

I´M WEARING...

Trousers - Zara
Coat - Floyd
Kitten heels - Gina Tricot
Bag - Louis Vuitton
Blouse - BikBok
Sunglasses - Prada

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Girl man leker ikke med Karpe!! ENIG med deg der, kan ikke slappe av med mindre en fikk tak i de billettene!! Utenom det u Looking faaaab🌹 Kos deg med søvn og familien!
nouw.com/namini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa