PROUD MOMENT

"Du bruker ditt falske og tilforlatelige ytre for å lure barnet til å tro at Islam og muslimer er ok. Men barnet vil senere lære at det er inne i hodet sykdommen sitter. Muslimer som deg er kamuflerte geriljasoldater."

... var det første jeg leste når jeg åpnet øynene mine i dag tidlig. For å være helt ærlig med dere så ler jeg av slike kommentarer, men synes samtidig det er skremmende at noen sitter med så mye hat og fordommer. Folk som ikke ønsker å se to sider av en sak. Etter hvert personlig innlegg jeg skriver er jeg alltid klar for kritikken jeg kan få som et resultat av det jeg mener eller føler. For jeg forventer selvfølgelig ikke at alle skal mene det samme som meg og skriver for å skape debatt, endring eller bare for å lufte noen tanker med resten av verden. Jeg pleier heller ikke å svare mennesker som kommer med slike kommentarer, men denne gangen vil jeg si til Peter at ekstremister ikke kun gjelder mennesker med tro, men også slike mennesker som deg.

Samtidig vil jeg takke alle som har delt, likt og kommet med gode tilbakemeldinger etter å ha lest innlegget mitt. Jeg blir så utrolig rørt over alle meninger jeg får og spesielt når jeg får vite at jeg også snakker på vegne av andre der ute.

Det er ikke alltid jeg kjøper papiraviser, men måtte selvfølgelig gjøre det i dag fordi innlegget mitt kom på trykk i Aftenposten! Jeg blir litt stolt av meg selv når slike ting skjer. Ikke kun fordi innlegget mitt kommer på trykk i avisen, men fordi jeg faktisk skriver og deler det jeg mener til tross for frykten jeg noen ganger kan ha før jeg trykker på "publiser".

Takk til Aftenposten som nok en gang delte innlegget mitt og for at de ser viktigheten i et tema som betyr utrolig mye for både meg og andre.

Håper dere alle sammen får en fin dag!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

norawidahl
norawidahl,
Nana
Nana,
Du må aldri slutte å mene og være åpen og være den du er! Jeg er stolt av deg Anna❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa