On Wednesdays, we wear pink.

Sponset blazer

Det hadde vært typisk meg å kle meg i rosa på bakgrunn av overskriften min, men jeg lover at det var en ren tilfeldighet i motsetning til den matchende kaffekoppen jeg delte med dere tidligere idag på Instagram, haha! Å se meg gå kledd i denne fargen er et veldig sjeldent syn og når jeg først går for et rosa plagg, må det virkelig være unikt i mine øyne. Denne ekstremt kule og feminine jakken er fra den nyeste kolleksjonen til Just Female og jeg ble overraskende nok helt forelsket i den - for jeg eier nesten ingen rosa plagg, men denne måtte jeg bare ha.

I tillegg til å ha fått enda et nytt medlem til blazer-samlingen min har jeg også funnet en ny favoritt café! Etter jobb i dag tok jeg turen innom Amerikalinjen med Ellen for å catche opp og jeg hadde hørt så mye om dette stedet før jeg faktisk bestemte meg for å ta turen innom. Dette er en veldig hyggelig spot hvis du liker å drikke en god kopp med kaffe og samtidig ha en utsikt over hektiske Oslo sentrum. Jeg tar garantert turen tilbake til denne spotten og det var veldig hyggelig å ta en liten pause fra hverdag sammen med en god venninne - for det er så utrolig hektisk for tiden og det skjer så mye på både jobb-og den personlige fronten og er noe jeg gleder meg til å oppdatere dere om!

I'M WEARING:

Blazer - Just Female
Jeans - BikBok
Top - Zara
Bag - Gucci
Kitten Heels - Gina Tricot

x, Anna .

Liker

Kommentarer

maddekk
maddekk,
Dette antrekket var så fint! Og rosa, det kler deg <3
nouw.com/maddekk
annarasmia
annarasmia,
Du er nydelig ❤️ Tusen takk!
nouw.com/annarasmia
susannem
susannem,
Herlighet du er nydelig! 😃 Er det lenge siden du har kjøpt toppen? Såå fin <3
nouw.com/susannem
annarasmia
annarasmia,
Tusen takk! Den kjøpte jeg på salg igår ❤️
nouw.com/annarasmia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa