ON SET!

Altså dere... I dag skjønte jeg hvorfor jeg ikke er så aktiv på min egen YouTube-kanal og det er fordi det er så himla vanskelig å snakke til et kamera noen ganger! De enkleste setningene blir helt svada og hjernen slutter å samarbeide litt - jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg ble plutselig usikker på hvordan jeg feks. skulle uttale «boots» :)

Til tross for det har jeg faktisk i hele morgen spilt inn et nytt konsept for VITA, sammen med Johanne - som jeg tror blir kjempe gøy! Vi koste oss i hvert fall veldig på sett og lo mildt sagt til tårene rant. Sånn skjer når du setter de mest useriøse menneskene foran et kamera - hehe. Neida, vi klarte faktisk å komme med noe som jeg tror blir veldig spennende for mange!

Det er altså mye som skjer for tiden og sist jeg åpnet kalenderen lurte jeg på hvordan jeg skulle overleve denne uken. Foreløpig går det helt fint, men jeg må bare minne meg selv på å puste litt og ikke minst sette av tid for å være HELT alene - for det er veldig viktig for at jeg skal fungere bra ellers.

Dette var meg under nesten hele innspillingen - du kan forestille deg resten :)

Jeg gleder meg veldig til å introdusere dere for dette nye konseptet som snart er ute! Hvis du er en beautyjunkie som liker å holde seg oppdatert, så tror jeg du vil like det.

Nå skal jeg slappe litt av før en venninne kommer på besøk for en kopp kaffe - det blir kos ☕️💕

Ha en fin kveld videre, dere!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
er helt enig 😊
nouw.com/livetmitt93
Kepaza
Kepaza,
Så utrolig spennende med Vita! Gleder oss til å se slutt resultatet! 😍

Hilsen Kepaza
- Norsk bærekraftig klesmerke
nouw.com/kepaza
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa