Oh Monday...

God morgen fin folk!

Mandag er ikke akkurat en stor folkefavoritt, i hvert fall ikke hos meg og jeg pleier derfor å ta mandagsmorgenen ekstra med ro. Det hjelper også mye at jeg i år har en time på skolen som starter klokken to og ikke åtte. Frokost er derfor en svært viktig del av min morgenrutine på en dag som dette og jeg liker å gjøre det ekstra godt og fint for så å nyte frokosten min i sofakroken med ELLE ved siden av meg. Det høres så sykt "blogger" ut, men sånn har jeg faktisk alltid gjort det, hahah. Både før og etter at jeg skapte denne bloggen. Frokosten må både se og smake godt for at jeg skal nyte den.

Cottage Cheese er i motsetning til mandagen en stor favoritt hos meg. Det er så utrolig mye man kan gjøre med den osten der og du kan legge til uansett hva du skulle ønske og fortsatt være sikker på at det vil smake bra. Null grenser her altså! Jeg har tidligere delt en annen oppskrift med dere hvor jeg kombinerte avokado og cottage cheese og mange av dere ble faktisk overrasket over den kombinasjonen. I dag vil jeg dele en ny favoritt med dere. 

du trenger :

- Cottage Cheese -

- Honning -

- Grønne epler -

- Nøtter -

Slik gjør du :

1. Start med å putte den ønskede mengden av Cottage Cheese i en liten skål.

2. Kutt eplene i små terninger og legg de over osten. Jeg brukte et eple.

3. Kvern de ulike nøttene sammen, strø de over og avslutt med honning over det hele.

Aaaaaand Voilá !

Med kun fire ulike ingredienser kan du sikre deg en sunn frokost som smaker som en dessert! Det er en frokost med en blanding av det syrlige og søte, samtidig som du får alle vitaminene og næringen du trenger for å kickstarte uken! Det er selvfølgelig ingen regler om hva som smaker best med Cottage Cheese, men noen ting mener jeg passer ekstra godt. Om du ikke er så glad i en litt syrlig smak så anbefaler jeg deg å erstatte epler med bananer. Nøtter er kanskje det viktigste i denne frokosten og jeg valgte her å ha en blanding av valnøtter, mandler og cashewnøtter. Et must til en trøtt sjel på en mandagsmorgen.

Håper dere får en fantastisk start på uken!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

rikkelunde
rikkelunde,

ser helt nydelig ut <3 ^^

nouw.com/rikkelunde
Birgithe
Birgithe,

DET så godt ut! Takk for tips!

nouw.com/birgithe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa