Oh, hello there spring!

Reklame

Det er litt rart å tenke på hvordan det for noen dager siden var iskaldt ute og hvordan jeg nå går med en kjole utenom å fryse - våren kom plutselig og jeg elsker det!

Samtidig er det litt vanskelig å vite hvordan man skal kle seg da været kan være litt forvirrende - det er varmt på dagen og kan bli ganske kjølig når solen går ned. Dette er også hovedgrunnen til hvorfor så mange av oss blir syke på den tiden av året. Jeg pleier alltid å gå i den fellen selv, men har valgt å være litt mer forsiktig med hvordan jeg kler med denne våren (you live and you learn, hehe).

Det betyr selvfølgelig ikke at vi må vente med sommerkjolene, men vi kan style dem på litt forskjellige måter og gjøre dem mer passende for været!

Jeg er så glad for å ha blitt en ambassadør for Oasis og for noen dager siden dro jeg dit for å sjekke ut de freste nyhetene de har fått inn. WOW dere... det er var så mye fint og jeg fikk vårstemning bare av å være der inne! Jeg klarte selvfølgelig ikke å dra tomhendt ut derfra og denne fantastiske kjolen måtte bli med meg hjem. Jeg elsker alt som er beige og er veldig glad i akkurat dette stoffet og så for meg med en gang hvordan denne kjolen kan styles både for vårværet og sommeren.

Her har jeg valgt å gi kjolen et veldig casual og sporty preg og har kombinert den med en hvit turtleneck fra BikBok, lange sokker og sneakers fra NIKE, en kåpe fra PM og veske fra GUCCI.

xx, Anna .

  • FASHION

Liker

Kommentarer

lailan
lailan,
Fineste <3
nouw.com/lailan
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa