OFFICIALLY GRADUATED

Da jeg først startet på Handelshøyskolen BI var et av hovedmålene mine å fullføre studiet til riktig tid slik at jeg kunne være med på den årlige seremonien BI pleier å ha. I går kunne jeg smile bredt, for jeg nådde målet mitt og fikk endelig et bevis på at jeg offisielt er ferdig med Bacheloren.

Å fullføre bachelorgraden min har til nå vært det største og viktigste jeg har oppnådd i hele mitt liv. Jeg er så stolt og føler meg powerfull med denne graden i lommen. Jeg har satt sjela mi i dette og skjønner nå hva man mener med at «det hele er verdt det til slutt». I går var en blanding av gledestårer, latter, kjærlighet, familie og venner. Det var en kveld jeg aldri kommer til å glemme og ikke minst en stor motivasjon til å ta enda en høyere grad - for følelsen kan ikke beskrives og jeg er så tørst etter mer!

-

One of my main goals when I first started my Bachelor studies at BI Norwegian Business School was to get my degree at the right time so that I could be a part of the Graduation ceremony. Yesterday, I accomplished that goal and I can officially say that I have a Bachelors Degree in Marketing Management.

This is the biggest and most important accomplishment of my life so far. I’m so proud and I feel so powerful with this degree in my hand. I’ve put my soul in this and it was all worth it in the end. Yesterday was a mix of happy tears, love, family, friends and laughter. It was a night that I’m never going to forget and a motivation to get a higher degree in the future, because this feeling can not be described and I’m thirsty for more.

xx, Anna .

  • EDUCATION

Liker

Kommentarer

A
A,
just a thought but wouldnt working on marketing management and being successful be more of an accomplishment? Congrats btw
N
N,
Får man ikke være med på avslutningsseremoni om man ikke blir ferdig til riktig tid?
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa