FROM SIMPLE TO STATEMENT

Jeg er ganske så sikker på at dere har fått med dere mitt smykke-og tilbehør obsession. Som jeg tidligere har sagt synes jeg at det er gjennom accsessories vi kan gi antrekket et personlig preg med kun noen enkle steg og triks. Mitt nyeste innkjøp av tilbehør er noen bag-straps som man kan feste på alle veskene man har og er lite veske tips fra meg til dere! Hvor mange vesker har man ikke stående på hylla fordi man er lei de eller føler de er oppbrukt? Jeg følte seriøst jeg hadde to nye vesker etter å ha byttet ut strapsa på de og digget resultatet. De gikk fra å være enkle til å bli noen statement vesker og hvem elsker ikke det?

Merker som Louis Vuitton, Marc Jacobs og Fendi har noen utrolig kule straps. Om du vil ha en litt billigere løsning kan du få kjøpt noen på Accsessorize som er like fine og er der jeg kjøpte mine. Det jeg digget med de er at det er to ulike design på hver strap som betyr at jeg kan snu og matche de med mange andre vesker. Her er noen før-og etter bilder for å vise dere hvor stor endringskraft noe så lite som å bytte straps kan ha på en veske.

SIMPLE

STATEMENT

Liker

Kommentarer

lifebykari
lifebykari,
Så kult, blir jo en helt ny veske! 😊
nouw.com/lifebykari
kristinw
kristinw,
ååh, kjempelurt å gi vesker litt nytt liv !
nouw.com/kristinw
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa