NOVEMBER PALETTE

Det var lenge siden jeg hadde vært i byen og jeg savnet det skikkelig. Rawdah (@Rawdis) spurte om jeg ville være med på en shoppingtur i går og jeg sa selvfølgelig ja - alt som innebærer godt selskap og shopping kan man nesten ikke si nei til. Vi spaserte langs gatene i Oslo som har blitt pyntet og gjort klar til julen og jeg må ærlig innrømme at jeg syntes det var veldig koselig. Før kunne jeg mene at det var alt for tidlig, men siden det er først i år at jeg virkelig kjenner på vinterdepresjonen synes jeg det er fint at det er noe som lyser opp gatene på en så fin måte. Planen var mer at jeg skulle bli med min venninne på shopping, men det endte selvfølgelig opp med at jeg shoppet selv - hvem prøvde jeg liksom å lure? Jeg får bare skylde på høsten og at man da selvfølgelig trenger noen nye plagg og sko som slår kulden på en stilig måte.

Gårsdagens antrekk var veldig preget av my November Palette som er en kombinasjon av nyde og mørke toner. Som jeg tidligere har sagt så er det disse fargene jeg alltid faller for på den tiden av året da de gir meg en skikkelig høst feeling. Her har du gårsdagens outfit!

I´M WEARING ...

Skrit & knit - NAKD
Heels - Bershka
Bag - Louis Vuitton
Coat - Bubbleroom
Belt - Gucci

xx, Anna 

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Skjørtet var nydelig og elsker hvordan du har kombinert det!🖤
nouw.com/namini
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Så vacker! Jättefin outfit <3
nouw.com/amandaparkkinen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa