No time for boring breakfasts

Goood morgen!

Ja, jeg vet at klokken er litt over to, men så lenge jeg fortsatt har en messybun på hodet og nettop har startet med å spise frokosten min, så er det fortsatt morgen for meg.

Jeg elsker å lage frokost. Enten om det bare er til meg selv eller til flere mennesker. Jeg tror på at en god frokost kan gi en bra start på dagen, uansett hvordan humøret har bestemt seg for å være. Jeg synes det bare er en glede i seg selv å lage og en nytelse når man setter seg ned for å spise.


i love late mornings

Jeg er et alt eller ingenting menneske når det gjelder frokosten også. Enten så lager jeg en frokost med alt digg jeg kan tenke meg eller så skipper jeg den bare. Dette er en så dårlig egenskap fordi frokost er et av de viktigste måltidene, men jeg har virkelig ikke tid for en kjedelig frokost. Det er bare demotiverende i seg selv. Da drøyer jeg den heller litt til jeg får muligheten til å sette meg ned og nyte et godt måltid.

Jeg elsker mat, men er ikke en person som spiser så mye. Jeg blir fort mett og må ha noe spennende på tallerkenen hele tiden. Det må friste før jeg virkelig hopper i det. Ikke misforstå, jeg er null kresen på mat, men elsker små retter som ser fine ut og som smaker helt fantastisk. Da blir magen min fornøyd og det ble den i dag!

Jeg brukte morgenen på å svare på litt mail, planlegge den nye uken og gjøre meg litt klar til et spennende møte jeg skal ha i dag, med en god frokost, stor kopp te og favoritt magasinet mitt ved siden av meg. Helt perfekt.


Skal dere noe spennende i dag?

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Nora
,
Du er inspirerende ❤ kan du sende direkte på insta når du er med venninner?
annarasmia
annarasmia,
❤️🙏🏽💋 haha, det kan jeg helt sikkert!
nouw.com/annarasmia
emiliehelle
emiliehelle,
Så flott frokost!
nouw.com/emiliehelle
annarasmia
annarasmia,
❤️😄💋
nouw.com/annarasmia

INSTAGRAM: @annarasmiaa