Når håret ikke vil samarbeide

Dette innlegget er i samarbeid med PåHåret

I løpet av det siste halvåret har jeg hatt mye problemer med håret mitt og spesielt hodebunnen. Jeg har aldri hatt et liknende problem tidligere, men akkurat som huden kan håret også ha sine opp-og nedturer. Håret ble tørrere, hodebunnen ville ikke samarbeide og jeg klarte rett og slett ikke å finne produkter som passet perfekt til min hårtype selv om jeg valgte kjente og dyre hårprodukter. Jeg var desperat etter en forandring og det passet derfor perfekt at jeg ble kontaktet av PåHåret for et eventuelt samarbeid.

Alle som kjenner meg vet hvor mye håret mitt betyr for meg og jeg lar ikke hvem som helst røre, klippe eller style det - derfor er jeg veldig forsiktig med hvilke salonger jeg drar til og ikke minst hvem frisøren er. Som dere kanskje så, var jeg innom salongen PåHåret på Høvik igår, hvor jeg møtte verden nydeligste og flinkeste frisør, Stina. Grunnen til hvorfor jeg takket ja til dette samarbeidet er fordi PåHåret er en frisørkjede som fokuserer på faglig kompetanse, evne til omtanke og nærvær for skape gode opplevelser for sine kunder og er noe jeg kan garantere etter frisørbesøket igår.

Stina ga meg den beste frisøropplevelsen jeg har hatt så langt og jeg gikk ut derfra med mer kunnskap om hår, en mye gladere hodebunn og et fresht nyklippet hår! Det er noe helt unikt med å møte på frisører som virkelig brenner for yrket sitt og som kan det de driver med. Grunnen til hvorfor gårsdagens frisørbesøk var spesielt er fordi alt fra hårklipp til hårprodukter var skreddersydd for de behovene jeg hadde. Stina introduserte meg til et svensk merke som heter Hårologi som gir kunder muligheten til å ta en hårtest før man videre lager de produktene som man trenger - hvor genialt er ikke det? Det er akkurat det jeg trengte!

Jeg ble også svært imponert over dette merket som jeg ikke hadde hørt om før. Per dags dato føler jeg at vi bryr oss mer om hvordan produktene ser ut enn hva de faktisk gjør med håret og det er her hårologi skiller seg ut. Alle produktene deres er naturlige og handler om å påvirke hårets naturlige funksjoner og heller gå i dybden enn å skape en falsk illusjon som kun varer i noen få dager. Personlig elsket jeg denne tanken og ble veldig overbevist om hvor viktig det er å tenke på hvilke produkter vi utsetter håret for. Jeg tok testen, fikk resultatet og fikk sammen med Stina laget mine egne produkter med den duften jeg ønsket meg. Jeg fikk mange produkter og skal teste de en liten periode før jeg kommer med et mer detaljert innlegg om deres funksjoner og min ærlige mening om de.

Om du sliter med det samme så anbefaler jeg deg virkelig å ta turen innom Stina Hægh på Høvik og jeg er så glad for å kunne dele en rabattkode med dere! Hvis dere sier Anna Rasmia før en eventuell time så kan dere få 25% på alle Hårologi produktene i tillegg til en gratis hårtest!


Adresse: Høvikveien 11, 1363 Høvik

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

gae
gae,
Det så sykt friskt ut på slutten!
nouw.com/gae
jgl
jgl,
Ser ut som at du har fått ett skikkelig fint og blankt hår etter frisørbesøket 😁
nouw.com/jgl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa