MY SUMMER ESSENTIALS

Sommeren er min favoritt årstid og selvfølgelig har jeg noen summer essentials som blir brukt nesten hver eneste dag nå som sola skinner. Enten om du skal på ferie eller nyte en god norsk sommer er dette ting som du bare må ha - dette er mine must haves, hver eneste sommer.

Pene, men samtidig behagelige sko er jeg alltid på jakt etter før jeg møter på sommeren. Jeg går alltid mye når jeg er på ferie og det er veldig viktig for meg at skoene mine løfter opp antrekket mitt, samtidig som de ikke gir meg gnagsår og ødelegger turen min. Disse tre skoene har en veldig lav hel med behagelige såler og passer derfor perfekt med hvordan ferien min skal være. De to ytterste er fra GinaTricot og røde er fra Bershka.

I loove makeup, men når det er sol og varmt liker jeg å gå med så lite som mulig. En bronzer og concealer er egentlig det eneste jeg trenger og jeg kan ikke leve uten favoritt bronzeren min fra Isadora i fargen 95 matte tan. Når det kommer til concealere kommer jeg i år til å bruke Urban Decay Naked Skin og Tarte.

Sommer betyr selvfølgelig sol og strand også. Jeg bruker store deler av tiden min på å sole meg og taning oljen fra Hawaiian er for meg det aller viktigste som ligger i strandbagen min. I tillegg til sololje bruker jeg Cosmica med spf 30 i ansiktet og EOS for å beskytte leppene.

JBL høytalerne mine, Sony a5000 kameraet mitt, "milk and honey" og "How to be a Parisian whenever you are" er med på hver enste sommerferie.

Jeg skiller mine parfymer fra vinter- bog sommerdufter. Denne sommeren skal jeg bruke GUCCI flora og BVLGARI omnia

En god hårolje, refreshing spray og setting spray er andre viktige essentials. Å holde på gløden i både ansiktet og håret er noe jeg liker på sommeren. Håroljen er fra Hårologi, refreshing sprayen er fra Emma S og setting sprayen er fra MAC i Fix+ Goldlite.

Statement Solbriller - trenger jeg si mer egentlig?

Svart, rød og hvit neglelakk er tre farger jeg bruker hele tiden - også på sommeren og de blir selvfølgelig med meg på ferien også. Et annet veldig viktig produkt for meg er Honey Bronze oljen fra The Body Shop som gir den fineste gløden til kroppen og passer perfekt til dager man har på korte kjoler og skjørt.
Og selvfølgelig drar jeg ingen steder uten mine Gull øredobber som passer med absolutt alt.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

celinel
celinel,
åhh så mye fint😍
nouw.com/celinel
tonjesynnove
tonjesynnove,
så fine produkter! elsker skoene😍👌🏼
nouw.com/tonjesynnove
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa