My plans for the weekend.

Fredag

Jeg tror ikke at jeg har vært så takknemlig for at det endelig er helg, som jeg var i går. Uken som gikk er noe av det mest slitsomme og hektiske jeg har vært med på og jeg trenger virkelig å lade opp batteriene. Det har vært veldig mye å gjøre på jobb med forbindelse med Black Week, men takk og pris er det bare 1 uke i løpet av hele året.

Planene mine etter jobb var å møte jentene - alle har hatt så mye å gjøre i det siste og vi satte alle av fredagskvelden for å gjøre noe gøy sammen. Det ble Bowling etterfulgt av de historiske bilturene våres - en perfekt avslutning på en slitsom uke.

Lørdag

Den første og viktigste planen for denne lørdagen var å sove lenge. veldig lenge. Jeg sto ikke opp før 12:30 tiden og kunne ikke vært mer fornøyd med det. Jeg vet at det er digg å stå opp tidlig for få så mye som mulig ut av dagen, men søvn er helt nydelig det også - sorry not sorry. Selv om jeg har hatt en treig morgen betyr det ikke at jeg skal være slapp hele dagen. På to do listen min i dag finner du:

🍵 | Nyte en god og stor kopp med te imens jeg planlegger uken som kommer. Neste uke er full av events, møter og ikke minst jobb og jeg må ha alt planlagt og strukturert før den tid.

📧 | Lage en digg frokost og dykke i en inbox full av e-mails. Jeg har ikke hatt ordentlig tid til å sjekke ut alle e-mailene mine og jeg må sette av litt tid for å gjøre dette i dag og få svart på alt som er viktig.

📦 | Jeg har fått noen PR-pakker i løpet av uken som jeg må få åpnet og sjekket ut ordentlig. Det er jo noe av det beste å gjøre og jeg gleder meg til å sjekke ut spennende nyheter! Kanskje får dere en smakebit av noen av pakkene mine på story idag?

🛍 | Jeg må også en tur innom byen senere i dag. Jeg har noen ting jeg må bytte og noen must-haves som må kjøpes inn igjen. Det er jo også så koselig å være i byen i det siste - julepynten gir en skikkelig god følelse og jeg tenker å dra ned alene fordi jeg rett og slett vil nyte litt alene tid.

🏠 | Resten av denne lørdagen skal gå ut på å slappe ordentlig av og kose meg i sofakroken med en ny serie. Tenker å starte med Big Litte Lies - har du sett den før?

Søndag

Søndagene mine er alltid hektiske, men ikke minst morsomme og produktive! Det å være en fulltidsblogger og i tillegg jobbe fulltid et annet sted er litt utfordrende noen ganger og det krever derfor at jeg planlegger alt skikkelig. Søndagene mine er dager jeg kaller "Content Days" hvor hele dagen går ut på å skape innhold til mine kanaler. På planen imorgen står det:

📷 | Jeg skal møte @lailan tidlig imorgen for å knipse noen bilder! Det har nesten blitt vår lille "søndagstradisjon" og det er godt å ha henne tilbake etter eksamensperioden hun har måttet krige seg gjennom.

💻 | Jeg har en del produkter som jeg nå har testet en stund og skal gjøre klar noen reviews som jeg skal dele med dere! Omg, jeg har brukt så utrolig mange bra produkter for tiden og jeg gleder meg til å vise dere disse.

💕 | Senere på dagen er jeg og jentene invitert på middag hos Sevval! Vi har vært så flinke denne helgen og som du sikkert har fått med deg så er vi en gjeng som liker å møtes ofte, haha! Dette blir en kveld med masse god mat, joggebukser og god stemning!

God helg fine dere!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Koselige planer!! Big little lies anbefaler jeg, du blir helt hekta🙏🏻🖤
nouw.com/namini

INSTAGRAM: @annarasmiaa