My nighttime skin care routine

REKLAME
Dette innlegget inneholder produkter som jeg har fått for en stund siden, men som har blitt en del av mine favoritter. Det er med andre ord en helt ærlig review og anbefaling.

Hey babes, la oss snakke om skincare!

Nå har jeg så og si brukt de samme produktene for min nighttime skincare routine i en lang periode og føler jeg kan komme med gode tilbakemeldinger til dere. Selv om det har vært etterspurt en stund så ville jeg garantere gode resultater for meg selv, før jeg eventuelt kunne dele det med dere her på bloggen. Som dere vet så har jeg en veldig stor interesse for å teste ut ulike produkter, men ble tilslutt så fornøyd men noen at jeg ikke hadde et ønske om å bytte de ut. Det er en god blanding av ulike merker og jeg følte at de sammen gjorde en god jobb som jeg kunne se en tydelig forskjell av.

Jeg har en veldig normal hudtype med en litt oljete t-sone og føler at denne rutinen passet hudtypen min godt. Jeg er også en person som bruker en del produkter for hver enkelt rutine fordi jeg rett og slett vet at et produkt ikke kan gjøre hele jobben alene, uansett om det står 3in1 eller 10in1. Hvis man vil oppnå en glødende hud eller om man har litt problemer med huden sin så må man rett og slett investere i flere gode produkter for å oppnå det resultatet man ønsker. Husk også at ingen produkter kan endre huden din på 24t og at det her er viktig med tålmodighet. 

ANSIKTSRENS / SMINKEFJERNER

Jeg bruker sminke nesten hver dag og kan umulig legge meg hvis ikke ansiktet mitt er helt sminkefritt. Jeg starter derfor med å fjerne sminken ved å bruke DOVE såpestykket sammen med rensebørsten fra FOREO. Først renser jeg huden en gang ved kun bruk av hendene og såpen for å fjerne det meste av sminken samt mascara. Etter at jeg føler jeg har fått bort det meste så går jeg over med enda en runde, men bruker denne gangen såpen sammen med FOREO. En sykt bra kombinasjon som virkelig redder huden. FOREO børsten skal hjelpe deg med å fjerne alle urenhetene og sminkerestene som legger seg i porene og er et MUST for alle jenter, enten om du bruker sminke eller ikke.

TONER, TONER, TONER...

Jeg har sagt det før og sier det igjen; never skip this part! Det er så mye mer igjen på huden vår selv om vi tror vi har fått vekk det meste med vann og såpe. Jeg er veldig glad i Exuviance sin Soothing Toning Lotion som ikke bare fjerner de resterende urenhetene, men gir også huden godt med den fuktigheten som trengs for å ende opp med den perfekte gløden. Jeg tar litt på en bomullspad og smører over hele ansiktet og halsen og venter litt til det har tørket før jeg går over til the next step.

SERUM

Etter å ha forsikret meg om at all sminken er fjernet starter the real deal. Det er ikke et MUST å ha dette som en del av rutinen sin, men personlig har jeg sett store forskjeller av hvordan det er å bruke en god nattserum i forhold til når jeg ikke gjør det. En serum er noe man har på under fuktighetskremen sin og skal være ekstra pleiende for huden. Jeg bruker Exuviance sin Vespera Bionic Serum som skal gi ekstra fuktighet, redusere porer og jevne ut huden. Veldig fornøyd med denne!

THE BAGS UNDER MY EYES ARE GUCCI

We all love Gucci, men noe må gjøres med de baggene der. Etter serumet bruker jeg PEP-START øyekremen fra CLINIQUE som kun skal gi fuktighet og inneholder ikke anti-aging. Jeg har brukt denne en god stund nå og er veldig fornøyd. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg slet veldig med å finne en øyekrem som bare skulle gi fuktighet og ikke alt annet. Hvis du sliter med det samme så anbefaler jeg denne!

MOISTURISING NIGHT CREAM

Etter å ha påført øyekremen går jeg over til resten av ansiktet. Jeg bruker her to ulike kremer fra EMMA S avhengig av hva huden trenger den natten. Moisturising night cream´en er den jeg for det meste bruker og fungerer som en veldig mild og god fuktighetskrem. Treatment overnight mask´en bruker jeg når jeg har fått litt utburdd og føler for litt ekstra pleie i løpet av natten. Det hele startet med at jeg fikk Emma S produkter via. et samarbeid, men jeg har blitt så utrolig glad i disse produktene og kan virkelig si at de fungerer som bare det!

DO NOT FORGET THE LIPS, xx

Det verste må være å sove med tørre lepper. virkelig. For meg er det i hvert fall slik fordi jeg alltid har på leppestift som fører til at de fort blir tørre når jeg da ikke har på noe. EOS er min all time fav og er det siste steget som skal til før jeg kan sove godt og fredelig med en hud som er freshere en munskyll.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

annailondon
annailondon,

Riktig hudpleie er så viktig! Ha en fortsatt god helg 😊

nouw.com/annailondon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa