MY MARCH FAVORITES

Hey babes,

Mars måneden er snart ferdig og det er derfor duget for et nytt innlegg med mine månedlige favoritter.
Jeg vet ikke helt hvordan, men hver måned klarer jeg faktisk å bli glad i mange produkter. Det kan enten være produkter som jeg nylig har kjøpt inn eller andre som har ligget glemt i skuffen en lang periode og som jeg endelig har dratt opp igjen. Denne måneden er det en god blanding av ulike produkter og andre fashion goder!

Dear Klair´s – Supple Preparation Facial Toner
Dere vet godt hvor glad jeg er i tonere og denne måneden har jeg klart å bli veldig glad i en ny en! Den er svært rengjørende og gir mye fuktighet til huden. Den er litt fetere enn andre tonere jeg tidligere har testen, men jeg ble så glad i resultatet jeg fikk.

KIKO – 21 FAN BRUSH
Jeg vet ikke hvorfor det var en evig kamp med å finne den perfekte fan børsten som jeg kan bruke for å påføre highlighter med, men jeg fant en da jeg var i Italia hos KIKO. Jeg elsker den!

INSTITUT KARITE PARIS – GARDENIA SHEA HAND CREAM
Vinteren og huden liker ikke hverandre og jeg får alltid tørre hender når det er så kaldt som det er. En håndkrem jeg har hatt i vesken hele denne måneden er INSTITUT KARITE sin som virker som magi og lukter helt fantastisk.

MAC COSMETICS – NC30 STUDIO FIX
Dette er et produkt som har ligget lenge i skuffen, men som ble godt brukt denne måneden. Jeg glemte hvor god dette settingpudderet fra MAC faktisk var. Den er så lett på huden og beholder fortsatt gløden selv om den skal være matt.

100 IDEAS THAT CHANGED STREET STYLE
Denne boken har jeg kost meg med nesten hver enste morgen. En bok fylt med inspirasjon, fakta og mote. Anbefaler alle streetstyle-elskere å kjøpe denne.

L´OREAL PARIS – PARADISE EXTATIC MASCARA
En ny drugstore favoritt er denne mascaraen fra Lóreal som gir masse volum og samtidig separasjon. Anbefaler alle å gi den en sjanse.

KICKS – VELVET MATTE LIP CRAYON DARLING MAUVE
The perfekt nude – enough said. Jeg ELSKER denne.

THE STATEMENT SUNNIES
En hot trend denne sesongen er the cat-eye sunnies, som nesten alle fashionistas snart har tatt bilde med. Tenkt at jeg kjøpte disse for under 20kr fra eBay! Trykk HER om du ønsker å kjøpe de samme!

ANASTASTIA BEVERLY HILLS – BROW DEFINER DARK BROWN
Mine bryns bestevenn denne måneden. En utrolig god øyenbrynspenn som er lett å tegne med. Jeg elsker at den er pigmentert, men at den samtidig gir et naturlig resultat.

SKIN ACADEMY – GEL EYE PATCHES
Jeg har spa dager hjemme nesten hver eneste dag, haha! Derfor må jeg alltid ha noen sheet-masks, eye patches og andre masker liggende hjemme. Disse Gel putene som jeg kaller det kjøpte jeg fra loco.no! De er rimelige og fungerer godt - Perfekt til dager hvor the gucci bags under your eyes plutselig har et ønske om å være ekstra synlig.

ELIZABETH ARDEN – PLUMP UP LIP LINER TAUPE 02
Hvis du leter etter den perfekte liplineren som passer til ALLE dine nude leppestifter så kan jeg garantere deg at du blir fornøyd med denne. Denne favoritten har kommet for å bli.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Birgithe
Birgithe,
Elsker paradise-mascaraen, men føler den blir så fort tom. Har akkurat prøvd Total Temptation fra Maybelline, kjempe bra!
nouw.com/birgithe
maddekk
maddekk,
Den kremen er så fantastisk god 😊
nouw.com/maddekk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa