My favourite foundations ♡

Hallo hallo ♡

Jeg får ofte spørsmål om hvilken foundation jeg bruker, spesielt når jeg er på jobb og tenkte jeg ville skrive et innlegg om det her!

Når det kommer til foundation er jeg veldig opptatt av at den skal gi glød, være tynn, ha passende og perfekt farge til min hud og samtidig dekke til en medium grad (vanskelig jente altså, haha). Men til tross for disse kravene har jeg faktisk klart å finne mine favoritter som jeg varierer mellom, bruker separat og til tider blander.

Jeg vil vise dere mine to favoritt "drugstore" foundations og to litt mer dyrere foundations av bedre kvalitet.

Dette er mine favoritter som jeg nesten oppnår det samme sluttresultatet av. Alle sammen etterlater huden min glødende og naturlig!

l´OREAL tRUE MATCH FOUNDATION

True Match er en foundation som gir masse fuktighet, er lett å blende ut og som gir en fantastisk glød. Den er ganske lett i konsistensen og dekker ganske greit! Jeg anbefaler den til deg som spesielt har tørr hud og som ikke ønsker å betale så mye for en god foundation (pris: 179).

Jeg bruker denne i fargen 5.N SAND

NARS ALL DAY LUMINOUS WEIGHTLESS FOUNDATION

J E N T E R! ja, den er verdt det. Denne foundationen er helt fantastisk og jeg passer på den som et lite barn fordi jeg ikke kan få kjøpt den i Norge.. Hver gang jeg er i utlandet løper jeg til første Sephora butikk for å fange denne. Man kjenner virkelig ikke at man har noe på huden og den gir en magisk finish som varer hele dagen! Den er lett i konsistensen og dekker veldig bra! (Pris: ca. 425 kr)

Jeg bruker denne i fargen Medium 2 - Santa Fe som har peachy undertoner.

Max factor skin luminizer foundation

Denne er litt tykkere i konsistensen i forhold til de andre, men gir fortsatt en veldig naturlig finish. Dette er garantert den foundationen av de som gir mest glød og dekkevnen er fantastisk. Samtidig vil jeg ikke anbefale denne til deg med oljete hud. (Pris: 185 kr)

Jeg bruker denne i fargen 75 GOLDEN

giorgio armani luminous silk foundation

Det beste til slutt: denne magiske lille flasken her.

Jeg har skrevet om den før og ingenting kan erstatte hennes plass (føler det er en elegant dame og sier derfor henne).. Den oppfyller alle mine grav til en foundation og jeg har ikke noe jeg misliker med denne. Den er lett, perfekt dekkende og jeg får alltid spørsmål om hva jeg bruker når jeg har på denne foundationen. TAKK OG PRIS får vi kjøpt denne i Norge og jeg anbefaler alle å prøve denne om du ønsker en foundation som er verdt hver eneste krone. ELSK sier jeg bare. (Pris: 440 kr)

Jeg bruker denne i fargen 5,5

mix it!

As you know (or now you know) så er jeg en student og det er ikke alltid like gøy for lommeboken som det er for meg å bruke rundt 500 kr på en foundation... Så jeg velger å bruke en drugstore foundation på for eksempel skolen og heller bruke min Armani og NARS foundation til mer spesielle anledninger hvor jeg har full-makeup look.

Det jeg eventuelt liker å gjøre er å blande TRUE MATCH- og Giorgio Armani foundationen sammen fordi jeg har funnet ut at de gir en fantastisk finish sammen!

Jeg bruker da ca. 2 pumps med true match og 1 pump med Giorgio Armani og mikser dem sammen før jeg påfører de på huden min.

Dette var mine favoritter og jeg håper noen av dere fikk litt tips og kanskje litt hjelp til neste gang du skal kjøpe en foundation! Jeg vil også si at dette er produkter jeg har brukt lenge og som jeg ikke har testet nylig.

Har du en favoritt foundation som du anbefaler meg å prøve?

Ha en fantastisk helg ♡

xoxo, Anna.

Liker

Kommentarer

cheerchrissy
cheerchrissy,
Liker veldig godt Mac sine foundations 😊
nouw.com/cheerchrissy
annarasmia
annarasmia,
Hvilken av MAC anbefaler du?❤
nouw.com/annarasmia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LATEST

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa