MY FAVORITE SUMMER DRINK

Spørsmålene sluttet ikke å tikke inn da jeg la ut bilde av denne drinken på min Instastory! Veldig mange av dere lurte på hva ingrediensene er og hvordan man lager denne og det passer perfekt å vise dere dette nå som denne hetebølgen har lagt seg over byen. Dette er en Virgin Mojito med en tvist og passer perfekt hvis du liker en syrlig og frisk smak av lime og peppermynte. Min absolutt all time favorite drink som jeg drikker alt for mange av hver eneste sommer - her kommer oppskriften!

DU TRENGER:

FOR 1 ELLER 2 PERSONER TRENGER DU:

0,5L SPRITE LEMON LIME & CUCUMBER
2 LIME OG/ELLER SITRON
6-10 PEPPERMYNTEBLADER
1,5 HÅNDFULL ISBITER

1. KUTT LIME

Start med å kutte lime i mellomstore skiver.
Du kan her velge om du både vil ha lime og sitron, men om du kun skal velge en anbefaler jeg Lime.

2. PLUKK OG VASK PEPPERMYNTE BLADENE

Peppermynte er den viktigste ingrediensen og den må du ikke skippe! Her kan du velge hvor mye du ønsker å ha avhengig av hvor sterk peppermyntesmak du ønsker. Jeg tar rundt 7 store peppermynteblader.

3. REKKEFØLGEN

Det er viktig at du har en sterk mixer fordi du her er avhengig av at de store isbitene knuses for å få kunne lage en slags "slush". Rekkefølgen mener jeg har noe å si (ikke spør meg hvorfor), men jeg starter med å legge 1,5 håndfull isbiter, limen, peppermynten og deretter Spriten.

For at du skal unngå en mini eksplosjon på kjøkkenet (snakker av erfaring) må du helle litt og litt av brusen og ikke hele flaksen med det første. Start med å helle litt under halve flasken og tilsett deretter mer om du ønsker det, avhengig av hvor mange personer dere er.

4. MIX IT BABY

Det eneste du trenger å gjøre er deretter å mixe alt sammen til drinken ser slik ut. Det er selvfølgelig ingen fasit på når du skal stoppe, men når den ser slik vil du kunne få en blanding av en god drink og slush på toppen. Det er i hvert fall slik jeg liker den.

5. ENJOY!

Den perfekte sommerdrinken!

xx, Anna .

  • FOOD

Liker

Kommentarer

christinaalmaas
Namini
Namini,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa