MY FAVORITE SELF-TAN PRODUCTS

Selvbruning er noe jeg begynte med for ca. et halvt år siden og har vært en helt ny verden for meg! Det er jo så utrolig mye å velge mellom og jeg må være ærlig med å si at det hele var veldig forvirrende i starten og at jeg egentlig ikke har vært så fan av det tidligere. Før assosierte jeg selvbruning med å ende opp like oransje som en appelsin og jeg holdt meg rett og slett unna.

Slik du helt sikkert har skjønt det har ting endret seg og jeg har i flere måneder testet mange ulike selvbrunngsprodukter og vært på jakt etter å finne noen som gir meg akkurat de resultatene jeg er ute etter. Grunnen til hvorfor jeg valgte å bli bedre kjent med slike produkter er fordi jeg har lovet meg selv å holde meg unna sol og faktisk ta litt bedre vare på kroppen min. Jeg er dessverre som mange andre, en person som føler seg mye "freshere" når jeg er brun og jeg har på bakgrunn av dette eksponert huden min for veldig mye soling. Med soling mener jeg at jeg hver sommer så og si har brent huden min for å oppnå "den perfekte hudfargen" og jeg skammer meg skikkelig over den tankegangen og at jeg faktisk ikke har tatt hensyn til min egen kropp i løpet av de siste årene. Det er greit at man liker å bli brun og solkysset i løpet av sommeren, men jeg er SÅ over å bli solbrent og skal bruke sunn fornuft fra og med denne sommeren.

Selvbruning og ikke minst riktig valg av solkrem har derfor vært høyt på listen min de siste månedene og jeg har lovet meg selv at solarium skal erstattes med selvbruningsprodukter og at sololje skal erstattes med solkrem - for nok er nok og hudkreft er virkelig ikke noe å tulle med.

Slik du ser har jeg klart å samle noen favoritter og det var virkelig ikke en enkel jobb! Produkter som dette må testes i lengden og jeg er veldig kresen på hvordan jeg vil at fargen skal være. For meg er det viktig at produktene ikke lukter så sterkt, at jeg får en bronze og ikke oransje farge og at de skal være enkle å bruke slik at jeg unngår typiske selftan-fails. Produktene jeg skal vise dere er en kombinasjon av serum, krem og spray for ansikt og kropp, og jeg trygt anbefale disse videre.

FOR THE FACE

Å finne de perfekte selvbruningsproduktene for ansikt var for meg mye vanskeligere enn å finne noen for kropp - og for meg er det mye viktigere å ha litt farge i ansiktet enn på kroppen. Jeg har sluttet å bruke foundation og da liker jeg å ha en litt gyllen "base" før jeg legger annen sminke over. Sublime Bronze sprayen fra L'Oréal er helt klart den beste jeg har prøvd og jeg er SÅ fornøyd. Denne sprayer jeg bare over ansiktet før jeg legger meg og står opp med en utrolig fin sommerglød og for å bevare fargen gjentar jeg dette 2 ganger i uken. Den er super enkel å bruke og det skal mye til for å faile med et slikt produkt - shake & spray, thats all!

En annen favoritt er Gradual tan facial drops fra KICKS. Med dette produktet kan du bygge opp den ønskede fargen. Denne blander du sammen med din dag-eller nattkrem og du trenger rundt 2-8 dager før du ser tydelige resultater. Denne er fin hvis du ønsker å opprettholde en mild og fin brunfarge, men jeg opplevde ikke denne som intens selv om jeg brukte den i flere dager. Produktet får et stort pluss for at det dufter som deilig fersken og samtidig føles ganske fuktighetsgivende!

FOR THE BODY

For kropp er jeg mye mer fan av kremer, enn feks. mousse. Det er fordi jeg føler jeg har mye bedre kontroll over smøring av kremen og føler at det trekker inn i huden på en helt annen måte isteden for å bare legger seg på overflaten. Den ene kremen er også fra Sublime Bronze serien til L'Oréal og er veldig god! Favoritt #2 er Gradual Tan kremen fra ST. TROPEZ og har en litt høyere prislapp, men fungerer også veldig bra da den bevarer fargen i en lang periode. Det som er fint med begge kremene er at du enkelt kan bygge opp fargen og at resultatet blir veldig naturlig.

FOR THE INSTANT GLOW

Noen ganger dukker det opp events eller andre festligheter helt spontant og derfor er det greit å ha noen produkter liggende som kan gjøre leggene litt mer "sommerlige" på 1-2-3. Med produktene nevnt ovenfor trenger du noen timer før du ser resultatene, men med disse får du en solkysset hud med en gang og er for meg et must å ha. Jeg har snakket om Honey Bronze oljen fra The Body Shop i flere år, men må selvfølgelig nevne den igjen. Dette er den perfekte oljen for å både gi glød, fuktighet og ikke minst farge. En annen skatt som jeg nylig fant er krem fra Soap & Glory som heter Sunkissed Tint og som du får kjøpt hos Boots! Denne er litt mer intens enn oljen, men gir en veldig dyp og gyllen farge med en gang - begge er i hvert fall elsk!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

A-K
,
Har du kjæreste eller er du singel? 😊

INSTAGRAM: @annarasmiaa