MY FAVORITE MAKE-UP PRODUCTS FOR THE SUMMER

Noen av produktene er sponset

So babes, let´s talk summer make-up! Sminken min endrer seg hver årstid og jeg tenkte derfor jeg skulle dele noen av mine favoritter med dere. Grunnen til hvorfor jeg ikke holder meg til de samme produktene er fordi jeg får ulike behov og ønsker med tanke på hva jeg gjør og hvordan været er. Nå som det er sommer liker jeg det så naturlig som mulig, men med ekstra glød som man kan se fra avstand - lol yes. Jeg kan med andre ord ikke huske sist jeg gikk med foundation fordi jeg ikke er så keen på å ha det tykke sminkelaget på huden min når det er varmt ute. Jeg vil også dele disse favorittene med dere fordi mange av disse er noen jeg kun bruker på sommeren med tanke på at hudfargen min blir noen shades mørkere - jeg elsker å være tan, men dessverre går det ut over sminken og ikke minst lommeboken også.

It's all about that glow

Som sagt er glød en viktig faktor for meg og jeg prepper derfor huden min med en krem som skal gi meg dette. Sammen med DayWear kremen fra Estee Lauder blander jeg litt av Bobbi Brown sin Illuminating Moisture Balm i fargen Bare glow. Den sistenevnte kremen kan du blande med hvilken som helst krem eller bruke den alene avhengig av hvor mye glød du ønsker å oppnå. Jeg synes den er helt fantastisk fordi den gir en veldig naturlig, men synlig glød som man skal lete lenge etter!

Concealer er et annet veldig viktig produkt på sommeren og jeg bruker det under øynene ofc og for å dekke til noen urenheter her og der. Denne sommeren har jeg brukt Urban Decay Weightless Complete Coverage Concealer i fargen Warm. Det er et utrolig godt produkt som er veldig lett på huden.

For å konturere ansiktet har jeg egentlig bare brukt en veldig mørk bronzer fra Make Up For Ever sine klassiske bronzere. Nummeret på fargen har dessverre forsvunnet. Jeg digger i hvert fall dette produktet og har brukt det så lenge jeg kan huske. Over dette pudderet bruker jeg et annet fra Bobbi Brown for å oppnå en litt mer gyllen farge. Dette er også et Bronzing Pudder i fargen Medium 2. Det jeg likte med dette pudderet er at jeg kan bygge opp fargen og dermed bruke den hele året uavhengig av hvilken hudfarge jeg har.

Så over til det viktigste produktet, nemlig highlighter. Jeg tror ikke dere skjønner hvor mye jeg hvert år sliter med å finne en highlighter som ikke gjør meg hvit når jeg er så tan som jeg er, men ENDELIG fant jeg en! Den er også fra Bobbi Brown og er en highlighter som inneholder mange farger. Du finner hvite, bronze og rosa nyanser og er akkurat det som gjør den til en perfekt sommer highlighter. Den heter Shimmer Brick Compact i fargen Bronze.

Over til settingspray - noe som ligger i vesken min hele tiden og som jeg dusjer ansiktet mitt med etter sminken. Før jeg dro på ferie snakket jeg mye om den nye settingsprayen fra MAC og det er akkurat denne jeg har brukt hele sommeren. Jeg brukte både Goldlite og Pinklite. Btw, om du skal kjøpe deg denne må du huske å shake den veldig og da mener jeg VELDIG godt før du sprayer den i ansiktet for å unngå å få flekker (snakker av erfaring altså)...

Også er det leppestifter da folkens - for the struggle var virkelig real denne sommeren og alt så helt forferdelig ut på både meg og sommi fordi vi ble så brune i Libanon, hahah! Tenk at min favoritt velvet teddy ikke ble brukt en eneste gang fordi den ble for lys?! Litt trist var det, men jeg fant til slutt noen som fungerte like bra! Når det kom til glossy og naturlige lepper bruker jeg Bobbi Brown sin Extra Lip Tint i fargen Bare Pink. Den kan brukes både med eller under en annen leppestift og når det kom til hovedfargene brukte jeg min gode gamle Persistance fra MAC og Flormar sin Extreme Matte i fargen Terracotta Rose 13.

-

Dette var altså noen sommer favoritter som jeg likte veldig godt og som jeg mener er verdt prisen. Håper det hjalp eller inspirerte noe av dere og som du ser går det hele ut på den perfekte sommer gløden.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

verozitas
verozitas,
Hvordan lager du de polaroid collagene? ❤️
nouw.com/verozitas
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa