MY APRIL FAVORITES

Reklame: noen av produktene er gaver

Jeg var så opptatt i april at jeg ikke fikk delt månedens favoritter med dere, derfor kommer de nå!
April favorittene var en blanding av klær, beautyprodukter og tilbehør som alle var preget av sommeren. Sola begynte å titte frem og jeg ble inspirert av varmen og en lysere hverdag. Jeg ble litt mer fargerik og det fristet å holde seg fresh døgnet rundt uansett hva jeg skulle den dagen. Her er favorittene!

ESSIE NEGLELAKK:
Røde negler slår aldri feil! Jeg elsker fargen Party On A Platform fra ESSIE. Det er den perfekte knasjrøde fargen som passer med alt.

ESTEE LAUDER PURE COLOR ENVY 304:
De av dere som følger meg på insta vet at jeg nå har funnet den perfekte røde leppestiften. Fargen Quiet Riot 304 skal jeg love deg at ikke skuffer. Jeg er generelt helt forelsket i den nye kolleksjonen Pure Color Envy fra Estee Lauder - de er så pigmenterte, men samtidig lette på leppene.

THE RED HEELS:
Disse røde helene kjøpte jeg da jeg var i Roma og er fra Bershka. De er så behagelige og kan styles med så utrolig mange plagg. Jeg kan endelig bruke de og vet at disse skal være en stor favoritt resten av sommeren.

ANINE BING T-SKJORTE:
Jeg fikk hamstret inn noen godsaker fra Anine Bing x Gina Tricot samarbeidet og denne t-skjorten er et av dem. Jeg elsker at det har et preg av vintage og at det er oversized. Man kan aldri ha nok av t-skjorter.

ØREDOBBER FRA GLITTER:
Jeg viste dere tidligere smykkene jeg fikk fra Glitters Showroom og disse to er noen jeg brukte ofte i løpet av april måneden. I hvert fall gull øredobbene - de har jeg så og si brukt hver eneste dag. Jeg elsker de.

COACH FLORAL:
Denne parfymen fikk jeg i en goodibag under presseuken da jeg var innom VASS PR og jeg ELSKER den. Det er en frisk summerduft som har hatt en fast plass i vesken min siden jeg fikk den.

AVÈNE HYDRANCE SERUM:
Dette er også et produkt jeg fikk i en goodiebag og den er SÅ god! Jeg brukte den spesielt den perioden jeg ble skikkelig forkjølet i april rundt områder jeg ble tørr. Den er helt fantastisk og gir i tillegg en utrolig fin glød.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Ahh the shoes!!! *sikler*
nouw.com/namini
carinabalestrand
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa