MØRKERE TIDER

Jeg trodde faktisk jeg hadde klart å knekke koden når det kom til vinterdepresjonen, men jeg kan ærlig meddele at dette overhode ikke stemmer - ikke litt en gang. Jeg vet seriøst ikke hva som skjer med meg for tiden og det eneste jeg driver og tenker på er hvordan jeg skal overleve en hel mørk vinter. Det går faktisk ikke, og etter noen mental breakdowns her og der, har jeg endelig lagt en plan på hvordan jeg skal forsvinne noen perioder, kysse solen igjen og ikke minst overleve det hele. Jeg høres skikkelig dramatisk ut, og jeg vet at dette er et rent luksus problem, men please forstå meg når jeg sier at denne mørke tiden spiser meg opp. Jeg har med andre ord noen ting jeg kan se frem til de kommende månedene og det er veldig fint med en liten "gulrot" man kan jobbe seg frem til - det gjør noe med motivasjonen til min.

Ellers er dagene veldig like - og jeg vil faktisk ikke gjøre noe annet enn å bare være hjemme med familien etter jobb. Jeg tror det bare har vært veldig mye på planen i det siste, at jeg til slutt følte for å ikke gjøre noe som helts, med veldig god samvittighet. Det skal være lov det også noen ganger. I helgen for eksempel, var jeg seriøst BARE hjemme og gikk kun ut for en liten søndagstur mot slutten av det hele. Helt fantastisk spør du meg og det som gjør meg enda mer glad, er at jeg har blitt så mye flinkere til å lytte til kroppen min. Trenger jeg en pause, så tar jeg den - og jeg håper du gjør det samme!


It's beginning to look a lot like christmas

På den positive siden har vi prøvd å lyse opp den mørke sesongen hjemme og satt opp julepynten. På den måten blir det enda koseligere å være hjemme og ikke like grått som det er ute - all creds til mamma som er så flink med å gjøre det like hyggelig hvert år! Nå er julen bare rett rundt svingen og jeg gleder meg så utrolig mye til dette året skal avsluttes - wow, det blir bra det.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

INSTAGRAM: @annarasmiaa