Monday's are just mini new year's

At mandager er en ny og blank start er det første jeg sa til meg selv da jeg sto opp i dag.

Det er viktig å minne seg selv på at mentalitet nesten har alt å si. Hvis du virkelig bestemmer deg for å ha en bra dag og se positivt på alt som kommer din vei, så skal det mye til før du ikke får til det (snakker faktisk av erfaring).

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er i en litt tøff periode, til tross for at jeg har fått et nytt jobbtilbud og at det nye selskapet ønsker å ha meg med på laget. Det er noe med at noen ting her og der er usikkert, og hvis det er en ting jeg hater så er det å ikke vite hva som skjer de neste månedene når det kommer til hendelser som kan ha en stor påvirkning på mitt liv. Man kan selvfølgelig ikke ha kontroll over alt - likevel er det er digg å noen ganger late som om man kan det - hvis du skjønner hva jeg mener?

For å være helt ærlig med dere så gleder jeg meg bare til dette året er ferdig, for det har virkelig ikke vært det beste og jeg kan både skylde på meg selv og andre ting jeg ikke har hatt makten over. Samtidig er det noe med å ikke bestemme seg for hvordan resten av året skal se ut, for jeg vet ikke hvordan det ender og det gjelder bare å ta dag for dag og gjøre det beste ut av hver eneste mulighet. Plutselig er det en liten handling som kan snu om på det hele, hvem vet?

… men dere, nok av mine dype Drake-tanker. I skrivende stund er jeg på vei hjem for å bake noe digg før jeg får besøk av noen herlige venninner - jeg tenker kanskje gulrotkake som er min favoritt, mmm! Mitt beste tips er faktisk å lage planer på den dagen man gruer seg mest til og som for de fleste, inkludert meg selv, er selve mandagen. Man trenger ikke vente til selveste helgen før man gjør noe gøy!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

INSTAGRAM: @annarasmiaa