MIX & MATCH

Det å mikse ulike mønster kan for de fleste være litt vanskelig og ikke minst noe utenfor komfortsonen. Man er ofte vant til å høre at man for eksempel ikke skal kombinere striper og polkadots. Det finnes såkalte ”fashion rules”, men med tiden har mange av disse blitt visket ut og det er kun fantasien som setter grenser på hvordan man skal kle seg.

Det å mikse ulike farger og mønster er også noe vi har sett mer av i det siste og det har blitt en egen stil og ikke minst trend. Det handler ikke lenger om hvordan man skal kombinere samme type mønster og farger, men heller om hvordan man skal rocke førskjellige toner og mønster som til sammen skal skape et antrekk som representerer din fantasi og personlige stil på en annerledes måte.

Jeg er ikke den mest fargerike der ute og liker å holde det matchende når det kommer til fargekombinasjonen min. Mønster er derimot noe jeg liker å leke mer med og har her kombinert hele tre forskjellige mønster – polkadots, striper og ruter. Jeg har til og med kombinert ulike tekstiler for å skape en look jeg føler meg komfortabel og samtidig stilig ut i! Her er det altså en kombinasjon av striper og prikker, skjørt og hettegenser - ikke vær redd for å mixe og matche!

I´M WEARING...

Skirt, Bag & Blazer - Zara
Shoes - Gina Tricot
Hoodie & Sunglasses - BikBok

xx, Anna

  • FASHION

Liker

Kommentarer

kristinw
kristinw,
Superkult! Jeg er veldig for å mixe og matche slik man selv vil 😃
nouw.com/kristinw
amalie
amalie,
Sykt kult!
nouw.com/amalie
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa